ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 17.898
Onda kad kazu za neku dobra *****.
Ieeebote... Ne valja kad kažeš da je dobra, ne valja kad kažeš da je loša.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda kad kazu za neku dobra *****.
Rekoh "tapšem" ne "grebem"
Nebitno. Ti ili bi da se svađaš ili je nesporazum, kako god bilo ja ne nastavljam, rekoh šta sam imala.
Dajte ljudi malo više ljubavi u tim postovima, ja tek izašla iz samice, kako vam nije žao
Lol
Mozes mene slobodno da pozoves samo prvo moras da mi ostavis poruku na pejdzeru da znam da si ti,reci sve sta ti je na dusi koje sve teme hoces da prodjemo i na kraju razgovora tvoje psiho fizicko stanje ce se znatno poboljsati verujte mi na rjec...Jos dugi razgovori s drugom preko telefona.Cijelo vrijeme glupa prica.
Mozda tvoje,nakon razgovora samnom.Ja sam tu,da budem psiholog za svakoga.Mozes mene slobodno da pozoves samo prvo moras da mi ostavis poruku na pejdzeru da znam da si ti,reci sve sta ti je na dusi koje sve teme hoces da prodjemo i na kraju razgovora tvoje psiho fizicko stanje ce se znatno poboljsati verujte mi na rjec...
Istomoze da me iznervira kada vidim muskarca-strinu, kada ogovara kao neka baba
Zar još toga ima?A onoj što mi otima upaljač da mi zapali cigaretu - raketni napad
Tesko draga gospoice moj mozak vam je Amazonska dzungla da bi usli u njegovo funkcionisanje treba da udjete duboko amazonsku prasumu i da nadjete samana koja ce vam dati jedan caroban napitak kada to popijete onda mozete da saznate sta mene muci.. :-)Mozda tvoje,nakon razgovora samnom.Ja sam tu,da budem psiholog za svakoga.
Zar još toga ima?
I mene je to straaaaašno nerviralo
Nisam ja to napisala.Ako bi morala da biras, da li bi pre izabrala musku jedinku koja nije vezana za majku niti je nesto spominje a ima istetoviran njen portret na sebi i ti direktno gledas u taj portet dok skrnavite beli carsav ili tip muskarca sto si napisala da trazi majcinsku figuru ?
Kome se ulazi u tu dzunglu?Ko je zainteresovan da trazi samana?Tesko draga gospoice moj mozak vam je Amazonska dzungla da bi usli u njegovo funkcionisanje treba da udjete duboko amazonsku prasumu i da nadjete samana koja ce vam dati jedan caroban napitak kada to popijete onda mozete da saznate sta mene muci.. :-)
Joj, ti tipovi koje moja drugarica zove "predratni švaleri"Da
Otme mi upaljač i značajno me gleda
Ja sam džentlmen
A ja sedim tupavo i čekam da pogodi plamenom vrh cigarete da mi ne spali trepavice
I kako to kazniti
Kojim mukama mučiti
Ja sam, pobrkao jeNisam ja to napisala.
Ja cu da vodim turu bicu vodic moramo prvo da se ocistimo od cvrste hrane i jos cvrsceg nocnog zivota i menjanja telesnih tecnosti sa drugom osobom bar par meseci i tako cisti odemo pred samana popijemo taj napitak suocimo se sa svojim unutrasnjim demonima i kuci dodjemo puni neke zivotne mudrosti i posle ti ne treba ni devojka ni momak ama bas niko..Kome se ulazi u tu dzunglu?Ko je zainteresovan da trazi samana?
tatini prolaze ako je tata na polozajNajvise kad je mamin sin.
Ja ne bih bila sa tim naduvanim majmunima nikad, oni jedino mogu sa sponzorušama koje imaju jedva Osnovnu školutatini prolaze ako je tata na polozaj
jedino? mrzi me da trazim al veliki procenat stanovnistva nema zavrsenu srednjuJa ne bih bila sa tim naduvanim majmunima nikad, oni jedino mogu sa sponzorušama koje imaju jedva Osnovnu školu
Nervni slom u najaviŽene...kako reagujete kad se vaš partner vrati sa treninga baci prljave bijele čarape u ćošak sobe,mjesto u korpu ? Da li vas to nervira ili vas to sexualno loži ?? Vaše mišljenje o muškim bijelim ćarapa nakon treninga