Šta žene najviše nervira kod muškaraca

Nervira ih kada umorne dodju sa posla a muskarac ih pita "Kako je danas bilo na poslu" :D

kad-joj-kazes-da-ti-je-do-kolena.gif

Zavisi od doba dana, doba periode, razlike u godinama, materijalnog trenutka, dece i mnogo cega drugog...nema sablona kada i zbog cega muskarac nervira zenu. Najcesce zenu nervira sto pada kisa za koju je on kriv...salim se, ali nerviranje nije osnov zbog kogaa se zena svadja s muskarcem, vec osecaj zarobljenosti u svojoj kozi.
Da sama moze da izadje iz svoje koze muskarac je ne bi nervirao...

Tacno, niko da odvede curu na knjizevno vece, na izlozbu slikara naivaca, na "Krcka Orascica", ma bar u luna park na ringispil ili negde na tombolu, ne, svi bi da povale, svejedno gde, u parkicu, na zadnjem sedistu kola, u na sat iznajmljenoj gajbi, posasavili skroz...
Ja svoju i shevim i vodim u luna park. Ne znam kako je sa vama, dal vas vashi vode gde, al uprite malo pa mozda i odvede, budite dobre i normalne, na to mislim pre svega =)))

Dakle,moramo konstatovati,da zene mnoge stvari nerviraju kod muskaraca.Nervira ih njihova aljkavost i neurednost.Kako se ponasaju za stolom,
prilikom obeda.Njihovo ponasanje u kupatilu - toaletu.Nikada ne spustaju poklopac na klozetskoj solji.Neuredno brijanje,neredovno pranje zuba.
Ne menjaju donji ves (gace) svakodnevno.Ali,od svega nabrojanog,najvise zenama smeta,kada ih suprug pozove na "redovni" bracni seks a pre toga
nije oprao zube,nije se istusirao,nije posebno oprao svoje genitalije.Zamislite udatu zenu,koja mora svom bracnom drugu (pa zasto se zenio) da priusti njegovo vrhunsko zadovoljstvo,da ga oralno zadovolji,a pre toga,nije posebno oprao,svoj penis i testise.Ima jos puno toga,sto nase zene
nervira,kod nas muskaraca,ali one jadne sve to trpe i cute,samo da bi spasle svoj brak,i da ne bi ostala zajednicka deca bez oca.Imam veliko
postovanje,za sve zene u nasoj zaostaloj sredini,jer sam uveren,da su zene u principu,onaj tracak svetlosti na kraju tunela.......

Moja dobra koleginica,poverila mi je svoj problem,zasto se razvela.Njen muz se po tri dana,posle seksualnog odnosa,nije prao od sperme,koja mu je
bila zakorepljena u dlakavom delu medjunozja.Kaze ta koleginica,sta mislis kako smrdi ustajala sperma.a on dodje u moj krevet uvece,i trazi da
izvrsim bracnu obavezu.Pustim ga da se "istrese",da ne bude svadje,a ja odem u kupatilo pa povracam smrad njegove sperme.U braku su bili pet
godina.On (muz) je doktor prava ,veoma cenjen i poslovnom svetu.Sada sam kaze koleginica "libero",i dobro cu paziti sa kim cu imati vezu.

Poslednja izmena od moderatora:
Хајде још мало по Србима.
Ем су простаци, насилници, џелати, ратни злочинци,... Сада су и прљави.
Па стварно... Идите онда одавде, међ' фин свет. Пустите нас такве никакве да чамимо овде.

86 bogomoljka --- Ne draga moja "bogomoljko".Ne mozemo vas pustiti da takve nikakve camite ovde (vase reci).O srbima ste sve tacno rekli.Ali,ima
i medju nama srbima,vrlo finih kulturnih muskaraca.Nasa misija,nas koji smo fini,ugladjeni,obrazovani....mi cemo prihvatiti obavezu,da na svaki nacin
uvedemo u nasu zemlju,tu evropsku kulturu,koja ce kao sunceva vetlost,obasjati svaki kutak,ove namucene zaostale zemlje.....

Back