gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Ona što ostala trudna sa junetom a on je otkačio kad počela da se gojiKo je mira?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona što ostala trudna sa junetom a on je otkačio kad počela da se gojiKo je mira?
Nije valjda to uradio.Pa gde je zakopao u bastu....Ja sam čula da je june ubio i zakopo u dvorištu
Kako nisi cula za Medernu Miru...Ko je mira?
Najvise ih nerviraju glupavi tupavi muskarci,koji dok se seksaju,jednim okom prate neku idiotsku fudbalsku tekmu,na TV -iju.To ih uzasava.!
Sta da radimo sto se od kvalitetnih carapa na nasem trzistu posle petnaest minuta nosenja uvaljaju crne tufnice ispod nioktiju.Kad nisu isečeni nokti na nogama, raskidam, neoprostivo.
Ako hoces muskarca da seksualno uzbudis do kraja,natrljaj mu na penis,mleveni ren.Ima da ti djipa,ko zdrepac koji je progutao ljutu papriku.!Kad nisu isečeni nokti na nogama, raskidam, neoprostivo. Prljav čaršav na krevetu.
Generalno, najviše me nerviraju oni tipovi koji traže majčinsku figuru u vezi, a to naročito dolazi do izražaja u seksu, moram da ih tapšem po leđima i da hućem onako navijački "To, tooo, još malo" dok ga istovremeno neverbalno bodrim
Ne znam jesam li na hipodromu ili sa muškarcem od tolikog navijanja
Ako bi morala da biras, da li bi pre izabrala musku jedinku koja nije vezana za majku niti je nesto spominje a ima istetoviran njen portret na sebi i ti direktno gledas u taj portet dok skrnavite beli carsav ili tip muskarca sto si napisala da trazi majcinsku figuru ?Sledeći put probaj sa:"'ajde' bre više..."
Kad nisu isečeni nokti na nogama, raskidam, neoprostivo. Prljav čaršav na krevetu.
Generalno, najviše me nerviraju oni tipovi koji traže majčinsku figuru u vezi, a to naročito dolazi do izražaja u seksu, moram da ih tapšem po leđima i da hućem onako navijački "To, tooo, još malo" dok ga istovremeno neverbalno bodrim
Ne znam jesam li na hipodromu ili sa muškarcem od tolikog navijanja
Ahahahah al to im je u srži njihovoga bićaKada se ponasaju djetinasto.
Ja mislim da si ovo hteo mene da pitaš, a slučajno citirao Manastirku, ali baš me zanima šta će ona da kaže hehehe?
Ako bi morala da biras, da li bi pre izabrala musku jedinku koja nije vezana za majku niti je nesto spominje a ima istetoviran njen portret na sebi i ti direktno gledas u taj portet dok skrnavite beli carsav ili tip muskarca sto si napisala da trazi majcinsku figuru ?
Rekoh "tapšem" ne "grebem"Traže majčinsku figuru a hoće da ih grebeš po leđima i vičeš "to, to" za vreme seksa?
Moraću da te razočaram sad, kod ginekologa se mora ići bar jednom godišnje čak iako se ne jеbеšvucarat' po ginekološkim ordinacijama, dosta mi je toga za narednih nekoliko života, beš mi sve.
Jeste.Ahahahah al to im je u srži njihovoga bića
Pa to ti kažemJeste.
Ko tinejdžerke neke je liJos dugi razgovori s drugom preko telefona.Cijelo vrijeme glupa prica.
Bas tako.Smiju se.Ko tinejdžerke neke je li
Ti si medicinski radnik, svi vi to kažete.Moraću da te razočaram sad, kod ginekologa se mora ići bar jednom godišnje čak iako se ne jеbеš