Šta žene najviše nervira kod muškaraca

Kad nisu isečeni nokti na nogama, raskidam, neoprostivo. Prljav čaršav na krevetu.

Generalno, najviše me nerviraju oni tipovi koji traže majčinsku figuru u vezi, a to naročito dolazi do izražaja u seksu, moram da ih tapšem po leđima i da hućem onako navijački "To, tooo, još malo" dok ga istovremeno neverbalno bodrim 🤣
Ne znam jesam li na hipodromu ili sa muškarcem od tolikog navijanja 🤣
Ako hoces muskarca da seksualno uzbudis do kraja,natrljaj mu na penis,mleveni ren.Ima da ti djipa,ko zdrepac koji je progutao ljutu papriku.!

Kad nisu isečeni nokti na nogama, raskidam, neoprostivo. Prljav čaršav na krevetu.

Generalno, najviše me nerviraju oni tipovi koji traže majčinsku figuru u vezi, a to naročito dolazi do izražaja u seksu, moram da ih tapšem po leđima i da hućem onako navijački "To, tooo, još malo" dok ga istovremeno neverbalno bodrim 🤣
Ne znam jesam li na hipodromu ili sa muškarcem od tolikog navijanja 🤣

Traže majčinsku figuru a hoće da ih grebeš po leđima i vičeš "to, to" za vreme seksa?

?
Ako bi morala da biras, da li bi pre izabrala musku jedinku koja nije vezana za majku niti je nesto spominje a ima istetoviran njen portret na sebi i ti direktno gledas u taj portet dok skrnavite beli carsav ili tip muskarca sto si napisala da trazi majcinsku figuru ?
Ja mislim da si ovo hteo mene da pitaš, a slučajno citirao Manastirku, ali baš me zanima šta će ona da kaže hehehe
Ja sam davno izabrala celibat, ne mogu se ja više u ovim godinama vucarat' po ginekološkim ordinacijama, dosta mi je toga za narednih nekoliko života, beš mi sve.
Traže majčinsku figuru a hoće da ih grebeš po leđima i vičeš "to, to" za vreme seksa?
Rekoh "tapšem" ne "grebem"
Nebitno. Ti ili bi da se svađaš ili je nesporazum, kako god bilo ja ne nastavljam, rekoh šta sam imala.

Dajte ljudi malo više ljubavi u tim postovima, ja tek izašla iz samice, kako vam nije žao ;)
Lol

Moraću da te razočaram sad, kod ginekologa se mora ići bar jednom godišnje čak iako se ne jеbеš
Ti si medicinski radnik, svi vi to kažete.
Mora se i kod zubara.
Nisam išla ni kod jednog ni kod drugog godinama, ako nešto bude mnogo bolelo, onda u hitnu.
Ja jedino tako kod doktora i idem...ti si naravno u pravu, treba sve redovno i preventivno kontrolisati, samo što bih išla kad mi je dobro...

Back