- Poruka
- 128.994
... da nemaju sta da obuku? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da su nezadovoljne sobom, ili eventualno da im se ide u šoping, ali...... da nemaju sta da obuku?![]()
Da su se ugojile... da nemaju sta da obuku?![]()
Ili smršaleDa su se ugojile
Teško, mora da smrša 15 kila, onda može da se kaže da ne stoji jer baš visi.Ili smršale![]()
I može da kaže, nemam šta da obučemTeško, mora da smrša 15 kila, onda može da se kaže da ne stoji jer baš visi.
To za nagradu.I može da kaže, nemam šta da obučem![]()
...................... da nemaju sta da obuku?![]()
Ja to najređe kažem svom muškarcu, više onako, sama za sebe komentarišem. I nije da nemam već i ne znam šta da obučem, pa se iznerviram i tada komentarišem kako nemam šta da obučem...Zene uvek misle: 'Ima da radis kako ja zelim'; e sad, zavisi od teme i konteksta.
Otkako sam se dovela u fizičko stanje da mi maturantska haljina iz srednje škole bolje stoji nego tad, nemam više problem da nosim šta god.Misle: U p.m. opet sam se ugojila.
Pa, šta je to, neki kompleks od nošenja iste stvari više puta, kao da smo estradne ličnosti?Da zaista misle da nemaju sta da obuku
![]()
Pa?Nemam šta da obučem kada izgubim inspiraciju za novim kombinacijama postojeće garderobe i kada mi je deo već dosadio.
Da, ali me zanima kako izlaziš na kraj sa tim.Šta pa? Pitanje je bilo šta žene misle kada... Odgovaram na pitanje.
Kako izlazim na kraj? Paaa, čekam da mi se vrati inspiracijaDa, ali me zanima kako izlaziš na kraj sa tim.
Ok, to je neka druga tema, izgleda.
Samo mislim da nije OK obustaviti sve planove jer mi stojimo ispred svog ormana i konstatujemo da nemamo šta da obučemo.
Hvala! Preduzela si korak dalje da mi odgovoriš, premda nikad nemam pitanje šta da obučem. Dok pokušavam da zaspim, razmišljam kako da se svaki sledeći dan obučem kao za karneval čak i pre nego što je pesma osvanula.Kako izlazim na kraj? Paaa, čekam da mi se vrati inspiracija
Ako "nemam šta da obučem" onda uvek obučem sigurnu kombinaciju: farmerke, majica, sako, patike. Na poslu se prezujem u štikle i stvar rešena.
Mada, haljina je najbolje rešenje jer nema veze koje je godišnje doba (leti sandale, zimi čizme, proleće i jesen patike) - to samo navučeš, nakit, šminka i teraj!