- Poruka
- 25.611
Uglavnom dan ranije spremim šta ću da obučem ili barem smislim u glavi. Ukoliko to ne uradim, ujutro kada mi sat zazvoni, umesto da ustanem ja ležim i dumam u glavi šta ću i onda ustanem i vrtim se po sobi i samo uzalud gubim vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misli da je vrijeme za šoping. Zašto uvijek tražite skriveni smisao?... da nemaju sta da obuku?![]()
Blago tebi, nama nije dozvoljeno farmerke obući na posaoKako izlazim na kraj? Paaa, čekam da mi se vrati inspiracija
Ako "nemam šta da obučem" onda uvek obučem sigurnu kombinaciju: farmerke, majica, sako, patike. Na poslu se prezujem u štikle i stvar rešena.
Mada, haljina je najbolje rešenje jer nema veze koje je godišnje doba (leti sandale, zimi čizme, proleće i jesen patike) - to samo navučeš, nakit, šminka i teraj!
То је срамота, и на крају крајева какав је то послодавац?Blago tebi, nama nije dozvoljeno farmerke obući na posao![]()
Sve dok plaćaju, mogu i da zanovijetajuТо је срамота, и на крају крајева какав је то послодавац?![]()
Ако си ти задовољна..Sve dok plaćaju, mogu i da zanovijetaju![]()
Nije ni nama bilo ali malo po malo... izbaciše ih iz kodeksa kao "ne" opciju.Blago tebi, nama nije dozvoljeno farmerke obući na posao![]()
Zapostavljene, pa da nakrcaju novu škrinju, sa stvarima.Da je pms aktualan i manjak sexa
..kad kazem i naravno slazem da nemam sta da obucem to znaci da mi se ne ustaje iz kreveta...
Ja sam jednostavna zena...![]()
Kad ti je dosadno to što imaš, a uvek bude , pre ili kasnije. Nekad više obraćaš pažnju a nekad ti je i svejedno.... da nemaju sta da obuku?![]()
Ja radim home office u gaćama.Blago tebi, nama nije dozvoljeno farmerke obući na posao![]()
Da, ali ti moraš doći i navući uniformu... a ja mogu i gol ako me volja.Ja mogu i gola doći , bitno je da obučem uniformu tamo.
Ma baš je jaka , evo vozim poršea u cuban yellow boji xexe...u mislima !!!Da, ali ti moraš doći i navući uniformu... a ja mogu i gol ako me volja.
Iako, mijenjao bi se za tvoju plaću i šetao u uniformi.
Može malo više detalja u vezi koleginice naziru li se bradavice? Jesu li dugmetare?Ja radim home office u gaćama.
Kamera nenamontirana, vadim se na tehničke poteškoće kada su sastanci.
Kolegica radi u piđami, isto se skriva.
Joj užas, kao u koroni, mrzila sam što mi je spavaća, kancelarija i kafana u istoj prostorijiJa radim home office u gaćama.
Kamera nenamontirana, vadim se na tehničke poteškoće kada su sastanci.
Kolegica radi u piđami, isto se skriva.
Znao sam da plaću trošiš na alkohol, kladionicu i narkotike.Joj užas, kao u koroni, mrzila sam što mi je spavaća, kancelarija i kafana u istoj prostoriji![]()
Ja mogu i gola doći , bitno je da obučem uniformu tamo.
Rekao bi da su neke normalne sise.Može malo više detalja u vezi koleginice naziru li se bradavice? Jesu li dugmetare?