mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.582
Stjuardese i zemaljsko osoblje ne nose gaćice nikada. To svaki pilot i kopilot mogu da ti potvrde.Koje boje uniforma?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stjuardese i zemaljsko osoblje ne nose gaćice nikada. To svaki pilot i kopilot mogu da ti potvrde.Koje boje uniforma?![]()
Stjuardese i zemaljsko osoblje ne nose gaćice nikada. To svaki pilot i kopilot mogu da ti potvrde.
uvek sam se pitao da li lekarke imaju nesto ispodJa mogu i gola doći , bitno je da obučem uniformu tamo.
Zašto mi je prva pala na um internistica u mom Domu zdravlja. Stokilašica, masnokosauvek sam se pitao da li lekarke imaju nesto ispod
isto vazi i za sestre a i farmaceutkinje![]()
Bela il zelena.Koje boje uniforma?![]()
Čim si se pitao - nije ti bilo ništa!uvek sam se pitao da li lekarke imaju nesto ispod
isto vazi i za sestre a i farmaceutkinje![]()
jer si perverznaZašto mi je prva pala na um internistica u mom Domu zdravlja. Stokilašica, masnokosa![]()
Joj ko mi kažejer si perverzna![]()
xixi je stvarno oznaka za smeha onda ću ja da vam pokažem šta stvarno jeste.xixi![]()
zezam se naravnoxixi je stvarno oznaka za smeh
premda neko voli i kiki![]()
Ne je ne.da li zene kada kazu ne misle da?
a ovo ne znaci da?Ne je ne.
Svaki normalan muskarac zna da je ne zaista ne.a ovo ne znaci da?![]()
znas da je na grckom ne u stvari da?Svaki normalan muskarac zna da je ne zaista ne.
Ja sam peruankakako ja mogu da znam da nisi grkinja poreklom ?![]()
Svaki normalan muskarac zna da je ne zaista ne.