firedragon9
Iskusan
- Poruka
- 6.042
...apsolutno me takvi casopisi, niti mediji tipa draga saveta, uopste ne interesuju, mozda kada sam bila tinejdzer, pola od tih stvari nema veze sa mozgom, a iskustvom se stice misljenje i praksa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema uopste razumevanja za zenine potrebe![]()
a jel dva muska ili dvije zenske?jeste da nema veze s temom,ali ja sam radoznala.(mozda me bas to cini tipicnom zenom ?)
nema uopste razumevanja za zenine potrebe![]()
ja bih ti rado pomogao, mogli smo i bez muzza, ko ga shisha, imam jednog dobrog drugara, bas bi te lepo izbushili <3
\pa mmf
je l moram bas naglas da kazem
dva muska i jedna zecica,tj ja![]()
\
Ja sam jednom napila (namjerno)svog prvog muza i drugaricu u namjeri da ih iskoristim,pa sam kukavica odustala kad su oni pristali.Kad ovih dana cujem oni to sad rade bez mene,pa ti pazi sta radis,ne daju muzu razne ideje![]()
bas domacinski poziv sa sve srcem na kraju![]()
Nista,sto se mene tice.Kad je dogovor sve je dobro.ma nisam ja ljubomorna na fizicku prevaru
sta fali da se malo provedemo![]()
\
Ja sam jednom napila (namjerno)svog prvog muza i drugaricu u namjeri da ih iskoristim,pa sam kukavica odustala kad su oni pristali.Kad ovih dana cujem oni to sad rade bez mene,pa ti pazi sta radis,ne daju muzu razne ideje![]()
Nisu mi vise zanimljivi,Vazno je da sam ih inspirisala da im bude lijepo.Једу, а не зову. Сисице.
al znaci ko ustashu nozem, ja sam miran i povucen mladic shta je ovaj, mislim da bi se samo sklonio i drkao))))
apolutno svaki medij, portal, časopis isl. (pa i forum) posvećen ženama sadrži tipične sadržaje koje tobože čine život prosečne žene. lepota, moda, dijeta, kuća, porodica, horoskop, deca, seks*, kuhinja, bašta, sapunice. šta vas od ovoga zanima i koliko ste tipična žena po merilima globalnih medija. i da li uopšte postoji tipična žena koja se bakće svim ovim stavrima. (*seks to je onaj seks tipa kako da ga zadržite i zašto vas gleda u grudi)
ma nisam ja ljubomorna na fizicku prevaru
sta fali da se malo provedemo![]()