šta žene interesuje

Mene interesuju samo interaktivne igre. Ako ne mogu da učestvujem, meni je dosadno jer ja uvek imam da kažem neku pametnu.:cistinaocare:
Kao tinejdžerka sam čitala "Ćao Ona" i "Bravo" da bih lepila postere i sličice, a još tada su mi saveti tipa "Popijte coca colu posle seksa kao kontracepciju" bili sumnjivi.:lol:

apolutno svaki medij, portal, časopis isl. (pa i forum) posvećen ženama sadrži tipične sadržaje koje tobože čine život prosečne žene. lepota, moda, dijeta, kuća, porodica, horoskop, deca, seks*, kuhinja, bašta, sapunice. šta vas od ovoga zanima i koliko ste tipična žena po merilima globalnih medija. i da li uopšte postoji tipična žena koja se bakće svim ovim stavrima. (*seks to je onaj seks tipa kako da ga zadržite i zašto vas gleda u grudi)

Ja volim savete nutricionista, makrobiotičara, novosti iz alternativne medicine. Zatim koje su knjige izašle, koje su najčitanije, šta je novo u pripremi...Zatim, one rubrike, "uradi sam", to me oduševljava, kao i recepti za neki novi kolačić ili jelo. Ja uopšte nisam tipična i to mi ne smeta. Od svih novina, nađem ili nalazim ono šta se meni dopada, u meri koja je primerena mojoj ličnosti.

Ја не памтим када сам задњи пут видела женски часопис.

Чак их ни код моје фризерке нема (само стручни - о фризурама и нези косе).

А никада нисам купила ни један једини.

Просто ме не занимају уопштени савети и бла-бла-трућ приче из живота познатих.

И не волим да купујем гардеробу, и не умем да хеклам и да везем, не волим кућне послове...

Кад мало боље размислим, да нисам родила, не бих ни била сигурна да сам женско :think:

Back