bilo sta osim vojnika po ugovoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazem se... (8mortishaaa:nije sve u parama, ali nije da su totalno beznacajne ... naravno da prvo treba gledati sta volis da radis, a zatim koliko para donosi ... ja ni ne znam koliko koji posao ~donosi para, p ni ne mogu da kazem OoPs ... ali ne mozes ziveti od ljubavi prema poslu .. kazem opet, treba misliti i na ljude koji ce te u tom zivotu okruzivati ... nekad treba i zrtvovati svoju srecu...
pogle' ovo... :shock: nema me, ne znam koliko... a ti vec pocela da pricas takomortishaaa:blah ... .... m pustite me, brbljam po obicaju ...
![]()
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Stay calm, stayyy calm, don't say anything...Keeper:zato takvi kao ti ne smeju da imaju decuPpPpp
a ja... kad porastem bicju..... ne, kengur necjuPp
nemam pojma. bash me briga...
Sve jedno to nije zivot kakav bih zeleo da vodim...winnetou:Shinoda:Sta god samo da sam srecan i da kane koja pristonja kinta...I nemojte da k*e*nj*a*t*e o tome kao: nije vazno sta radis sve dok ti se svidja, **** nije!!!
Dzaba meni sto sam ovo ili ono, ako mi npr. dete nema sta da jede ili sta da obuce!!! :x![]()
![]()
![]()
ma daaaaj, akobudes srecan sa poslom, deci nece smetati sti nemaju bas lepu odecu.. a i snasli bi se nekako!! mislim - i zena da ti radi i ti, pa skupili bi para da jedete!
Samo nemoj da pevas PLEEEAAAASEEE!!!!!!!!!!!!!srećica:1.zxena Robbie Williamsa!!!!!ops:
ops:
ops:
![]()
2.pevachica(svi koji me znaju,napisace peticiju da ja ne pevam,ali NE VERUJTE IM!!!!ops: )
3.milionerka-udovica kada umre Robbie
Shinoda:Sve jedno to nije zivot kakav bih zeleo da vodim...winnetou:Shinoda:Sta god samo da sam srecan i da kane koja pristonja kinta...I nemojte da k*e*nj*a*t*e o tome kao: nije vazno sta radis sve dok ti se svidja, **** nije!!!
Dzaba meni sto sam ovo ili ono, ako mi npr. dete nema sta da jede ili sta da obuce!!! :x![]()
![]()
![]()
ma daaaaj, akobudes srecan sa poslom, deci nece smetati sti nemaju bas lepu odecu.. a i snasli bi se nekako!! mislim - i zena da ti radi i ti, pa skupili bi para da jedete!
Trazim za sebe neki zlatnu sredinu...
Da se voli koliko se moze,ali mora da se ima kesha...M-O-R-A!!! 8)
p ako idemo tako daleko da razmisljamo o buducem poslu, onda mozemo i dalje ... (; ... uostalom ... i ako ne gledas decu, muza/zenu ... uvek imas ljude oko sebe ... napr. roditelje, ne mogu ti oni celog zivota davati dzeparac ... uostalom shvatiti koliko su pare ipak znacajne se moze postici samo samostalnim zivotom .. ovako nas sad bas briga ... hocemo da imamo sve, da idemo svuda i sl. a posle pricamo da pare nisu bitne, da treba samo raditi sta ~volis ... blah ...bleach:slazem se... (8
ako idemo vec toliko daleko da pricamo o deciPp ovako mali, i sami smo deca... ali ako razmisljamo tako, onda je tu i brak. (8 pa sta znam, ja sam zensko... (8 (8 (8
nemojte samo pogresno da me razumete![]()
p sta cu kad imam takav 'osecaj' ): ... mojne da places ))):bleach:pogle' ovo... :shock: nema me, ne znam koliko... a ti vec pocela da pricas takomortishaaa:blah ... .... m pustite me, brbljam po obicaju ...nemoj
![]()
ima da te drzimo i slusamoPp nja nja nja...
apsolutno isto ... heh ... RoLLbleach:nemam blagog pojma i trebalo bi da se zabrinem, jer ipak vreme jako brzo prolazi...
a ja i dalje nemam pojma...
mrzi me da razmisljam...
Srecice moja,pa nisam ja odvratna...srećica:Rozalina:Natasa,moj savet....NEMOJ MOLIM TE SAMO DA PEVAS!!!!!!!!PLIZZZZZ!!!!srećica:1.zxena Robbie Williamsa!!!!!ops:
ops:
ops:
![]()
2.pevachica(svi koji me znaju,napisace peticiju da ja ne pevam,ali NE VERUJTE IM!!!!ops: )
3.milionerka-udovica kada umre Robbie
ostalo moze...:X
postala si odvratna u poslednje vreme...znash to...ccc.. :wink:
I just wanna feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel...
mojne SHOCK imamo ih ionako previse SHOCKLPhoklica:Želim da postanem neko ko će promeniti pogled na svet...i učiniti ga boljim.:wink:
(advokat)
pa i tuzilac je advokatN_ToNx:Ja bih radije da budem tuzilac nego advokat.Advokati su mi nekako ljigavi.
e to se zove iskrenost...da znas da si me zainteresovala...sofffy:ja cu biti ili advokat ili inspektor..... valjda.....
ali zanimanje koje bih voljela biti je stolar.....cudno,ali tako je.......
kul su mi one testere i drvo,pa mozes praviti sta ti je volja:wink:
Tinar:Pa ovako: bolje je raditi posao koji volish nego da imash puno para-a da radish posao koji ne volish. Zashto? Zato shto ako radish posao koji ne volish, bicesh jako loshe (psihichki) a ne bi zeleo da te takvog vidjaju kod kuce. A shto sad prichamo o deci? Josh smo mladi, treba da pratimo svoje osecaje dok to josh mozemo.
zashto ste svi protiv mog pevanja??????!zashto????zashto????miss:zasto nema smajli koji vristi i drzi ruke na usima?zasto.......srećica:I just wanna feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel...![]()