sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Mwahahahah 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma opusteno imam sada bar 5-6 razlicitih resenja, a sam cu da generisem jos par novih i to u potpunosti u maniru objektno orijentisanog konstruisanja softvera sa uml specifikacijom i komentarima sa strane... pa taman kad ti das os i ja diplomiram, predvidjam da ce biti u isto vreme, posto ce Milicev da mi iscedi poslednju kap masti koju jedva da imam, cuo sam da lik zna 20 puta da te vrati nazad nesto da ispravis, ali zato kad diplomiras kod njega to ti je veliki plus posle...Dovla:ОС ће сачекати можда чак и годину дана... јбг док исполажем све што ми треба за то![]()
У сс ћу те контактирати да ми нађеш неки већ одрађен![]()
Auuu sofili, pa taj posao nije nimalo lak i jednostavan! Doduse, zavisi gde radis...sofffy:A shta tu ima profesionalno?
Služenje pića, kokteli... neke cake tako...sofffy:A shta tu ima profesionalno?
Shinoda:Auuu sofili, pa taj posao nije nimalo lak i jednostavan! Doduse, zavisi gde radis...
Danas ljudi od svega prave filozofiju...Aleks:Služenje pića, kokteli... neke cake tako...![]()
ja ti ozbiljno kazem, znam ljude...sofffy:Danas ljudi od svega prave filozofiju...![]()
Mission accomplished. 8)Electra:Ja zhelim da postanem brucosh...![]()