Alexxandar
Ističe se
- Poruka
- 2.776
Кад порастем желим да будем господар последњег поста...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najpametnije shto si do sada postovaoturbo-ajvar:milioner
Master_Chief:zelja mi je da imam master grade u bilo cheme,to mi je cilj za koji cu se potruditi i da ostvarim.
peleplay:Nije problem zavrsiti faks, problem je zaposliti se i raditi ono sto volis. Pogotovo ako za to sto zelis moras sam da platis. Krecem od licnog iskustva: uvek sam zeleo, (i jos uvek zelim) da radim kao linijski pilot, ali s obzirom da zivim u Srbiji to i nije tako lako dostici. Moras da spremis od 20 000 - 30 000 evrova, ali i posle zavrsene obuke imas sansu vecu od 90% da neces naci posao sto znaci da si bacio lovu (za koju bi morao najverovatnije da se grcis i dizes koejkakve kredite). Zato sam se i odlucio da budem pekar, lekar, apotekar, kolar, stolar,... (sto rece corba: lepo je meji govorio tata: socijalno, zdravstveno i redovna plata...) a ne pilot. Taj san cu ostvariti kad ustekam 5 000 e i lepo dobijem PPL da mogu da se vozikam nebom iznad Srbije (samo ne znam u kom avionu..). Jedino sto ne mogu da da ti kazem kad ce to biti, ali bice...