Girl next door
Ističe se
- Poruka
- 2.117
cekacu te kod kolimaaaaaa......
(aaa)
(aaa)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sevaju o meni mnogi vicOvi nezgodni ko pokvareni slicOvi... BrrrrrrrrrGirl next door:cekacu te kod kolimaaaaaa......
(aaa)
zelim da budem doktor ali cu ipak biti medicinska sestra...takav ti je zivot...mala vestica:
Daj shta ti je ...Ko ti garantuje da necesh biti doktorka....Upishesh medicinu i budemo doktorke... :grin:micika_015:zelim da budem doktor ali cu ipak biti medicinska sestra...takav ti je zivot...
sa ovakvim prosekom nikako ne mogu da upishem medicinu...MELLZINJA:Daj shta ti je ...Ko ti garantuje da necesh biti doktorka....Upishesh medicinu i budemo doktorke... :grin:
Ne spominji mi hemiju....Uzas...Pa dobro,mada ti dosta toga zavisi od prijemnog....Ako se potrudish....Nikad se ne zna..micika_015:sa ovakvim prosekom nikako ne mogu da upishem medicinu...
a i hemija mi ide mnoooogo loshe...
MELLZINJA:Ne spominji mi hemiju....Uzas...Pa dobro,mada ti dosta toga zavisi od prijemnog....Ako se potrudish....Nikad se ne zna..
Pa i to je totalno ok...micika_015:ma nema nikakve sanse.
ipak cu ja u zemun na vishu.
i onako mi se svidja posao medicinske sestre...
sofffy:bljaaak! kupati matorce i voditi ih da pisaju...![]()
Izvini....svako radi ono shto voli i shto mu se svidja...Tako da takvi komentari su zaista suvishni....Slazem se da za taj poziv treba puno ljubavi i humanosti...takop da....sofffy:bljaaak! kupati matorce i voditi ih da pisaju...![]()
Ako budeš fina prema meni, mogu ti pomoćimicika_015:ma nema nikakve sanse.
ipak cu ja u zemun na vishu.
i onako mi se svidja posao medicinske sestre...
Hahahahahahaha Sofi kako si blesavasofffy:bljaaak! kupati matorce i voditi ih da pisaju...![]()
MELLZINJA:Izvini....svako radi ono shto voli i shto mu se svidja...Tako da takvi komentari su zaista suvishni....Slazem se da za taj poziv treba puno ljubavi i humanosti...takop da....
OMFG!!!!!!!!!!!!!!ndjordje91:Ja zelim da budem: GOSPODAR GRADA=MASTER CITY
pa to je moje misljenje,sta ja tu mogu..i ne vrijedjam tebe niposto.micika_015:To je humano i ja svoj poziv obozavam.
molim te nemoj da vredjash....
nema na chemu....Uvek... :grin: :grin:micika_015:hvala na podrsci... :grin: :grin:
jes ti zelja...ndjordje91:Ja zelim da budem: GOSPODAR GRADA=MASTER CITY