Sta zelite da postanete?

Master_Chief:
zeznula si se...ako idesh za novinara samo da bi intervjuisala poznate onda se slobodno mozesh ubiti...;)
evo odoh se ubiti.samo da otkucam poruku.

pa zar novinarima nije u cilju imati sto svjezije vijesti? e pa od koga ce ih nabaviti nego od zvijezda? fotkanje,brbljanje i to.... to je moderni novinar.

love_girl je spomenula kolumniste.to je po meni mozda i naj vrsta. imas nesto cemu se posvetis i na neki nacin budes poznat i ne trebas se stalno dokazivati.

Ja sam za al' da posluzis kikiriki :-) :-) :-)
Sta bih volela da postanem?Najmladji dobitnik oskara u istoriji.Al ne mogu zeznula me ona mala o'tulova cerka :roll: :lol:
Mozda glumica?Ili da se bavim genetskim inzenjeringom?
Budimo realni.Ovo je Srbija.Verovatno cu zavrsiti na birou sta god mi bude profesija. :wink:

Jao chek da razmislim sad... Poshto sam trenutno (to sam negde vec rekla) u 2 srednje muzichke shkole (teoretski smer i violina) i u muzichkoj gimnaziji pretpostavljam neshto tako. Ali poshto sa muzichkom gim. moze da se upishe i gluma i to mi je opcija poshto me je to oduvek privlachilo a i rekli su mi da imam talenta. A opet oduvek sam volela i istoriju muzike... Uh,ko zna gde me sudbina odnese... Moj trenutni plan: sviram u nekoj velikoj svetskoj filharmoniji, pevam u svom bendu, radim na proceni muzichkih instrumenata,neshto tako,bitno da je glamurozno ili vezano za nastupanje na sceni... :)

Back