Sta zelite da postanete?

Zavrsis arhitekturu i predajes? :lol:
Zlo i naopako.

Ih, ko naša umetnica! Dođeš dva dana u školu, ispredaješ po sedam časova, ostalih pet ti je vikend, primaš 40 soma svakog meseca i lepo ti.
Ako još završim arhitekturu, to znači da mogu da radim u profesiji sa strane za ogromne pare, a ovamo u školi sa arhitekturom imam prolaz na konstrukcije, istoriju arhitekture, osnove urbanizma, dizajn enterijera, ma šta ti padne na pamet :cool:

@ Dalijeva Gala
Jesmo hejteri? Jesmooooo! :lol:
Pročešljala sam forum, niš' zanimljivo nema. I ovi stari što su ostali, nisu više zanimljivi :mrgreen:

Prasling izjavljuje:

vysbuw.jpg

najjaca strast u dosadasnjem zivotu su mi bile raznovrsne akcije u crvenom krstu, al zvanje ne bih znala egzaktno definisati, ( valda 'pruzalac prve pomoci' )
tome cu se i vratiti, neminovno, posto zavrsim s vaznijom zivotnom primarnoscu - zvanom ekonomija

najjaca strast u dosadasnjem zivotu su mi bile raznovrsne akcije u crvenom krstu, al zvanje ne bih znala egzaktno definisati, ( valda 'pruzalac prve pomoci' )
tome cu se i vratiti, neminovno, posto zavrsim s vaznijom zivotnom primarnoscu - zvanom ekonomija

Terenska ekipa.
S tim što tu ne pružaš stvarno prvu pomoć, već ideš po skupštinama Crvenog krsta i te ekipe se takmiče u praktičnom radu.
Nije to toliko loše, dobra je zeza na svakoj skupštini.
A ima i onda druga opcija, ako si volonter Crvenog Krsta da radiš određenu satnicu nedeljno u Domu zdravlja, staračkom domu, i sl.
E, al doktori baš i ne vole volontere, i ne daju im ni da priđu pacijentima. Ko, nisu stručni.

Terenska ekipa.
S tim što tu ne pružaš stvarno prvu pomoć, već ideš po skupštinama Crvenog krsta i te ekipe se takmiče u praktičnom radu.
Nije to toliko loše, dobra je zeza na svakoj skupštini.
A ima i onda druga opcija, ako si volonter Crvenog Krsta da radiš određenu satnicu nedeljno u Domu zdravlja, staračkom domu, i sl.
E, al doktori baš i ne vole volontere, i ne daju im ni da priđu pacijentima. Ko, nisu stručni.

znam to, bila sam na takmicenjima iz prve pomoci [ kao i volontirala u sporednim akcijama (vesele bolnice,predavanja u skoli,maraton..) ]
nego sam mislila da postoji u vidu profesije, da budes deo tako neke spasilacke ekipe, koja zbrinjava zaista povredjene ljude
al izgleda da nema a, a mogla bih to da radim 24/7

Back