Sta zelite da postanete?

Same here.
Al' poshto ne postoji fax za pisce, u medjuvremenu studiram engleski, a ako Bog da, nakon ovog faksa, zavrsicu i psihologiju... pa ce valjda posle bogatog zivotno-profesionalnog iskustva, knjiga biti prirodan sled stvari...
U medjuvremenu, pesme saljem na sve moguce konkurse, al' mi se niko ne javlja.... :roll:

ja bas suprotno
ono sto za pismeni za pola sata smuljam,razredna me tera da saljem na konkurs,i ja ne posaljem.
nzm,valjda ne zelim da dozivim istu reakciju kao ti:lol:

voleo bi da budem organizator fristajl borbi izostrenih umova repera :mrgreen:
ono,samo prezentovanje i organizacija,na posebnom odredjenom mestu,striktno za to,uz to idu opklade
ne verujem da sam neki turntablist,nisam se ni oprobao :eek:
ali bi se i za to neko nasao

A upisujesh srednju ili fax?
Ja znam koju cju srednju ali nisam sigurna shta cju posle srednje. ):

Fax....Zavrsila srednju sa jakim odlicnim uspjehom,pa skoro sve mogu da upisem...bar ja tako mislim...Upisacu politicke nauke,ali ne znam ocu li novinarstvo ili medjunarodne odnose... :sad2: mada,prva godina je ista...Aaa,imas ti jos dosta do faxa,ne moras o tome jos da razmisljas :)

Pa ja posle dugog razmisljanja i konstantnog menjanja misljenja sada dodjoh do prava....

msm cale mi je jako zeban pravnik i recimo da bi sa pravima mogao da preko veze udjem u bilo koju instituciju u drzavi(sudija,tuzilac,inspektor itd(dobro za neke mi treba pravosudni ispit)...a posle toga i politicki angazman...to mi dodje prirodan korak jer nam je to porodicno....itd...uglavnom...za mene frke nema...gde god da odem bicu uspesan......

Fax....Zavrsila srednju sa jakim odlicnim uspjehom,pa skoro sve mogu da upisem...bar ja tako mislim...Upisacu politicke nauke,ali ne znam ocu li novinarstvo ili medjunarodne odnose... :sad2: mada,prva godina je ista...Aaa,imas ti jos dosta do faxa,ne moras o tome jos da razmisljas :)

Jao i ja cju medjunarodne odnose ili prava. :D
Htela sam istoriju do skoro ali vishe necju.
Ja mislim da je bolje da upishesh medjunarodne odnose. :)

Pa ja posle dugog razmisljanja i konstantnog menjanja misljenja sada dodjoh do prava....

msm cale mi je jako zeban pravnik i recimo da bi sa pravima mogao da preko veze udjem u bilo koju instituciju u drzavi(sudija,tuzilac,inspektor itd(dobro za neke mi treba pravosudni ispit)...a posle toga i politicki angazman...to mi dodje prirodan korak jer nam je to porodicno....itd...uglavnom...za mene frke nema...gde god da odem bicu uspesan......

Gde god da odem bicu uspesan,xax,kako me to podsjeca na mene...Bicu medju najboljima,cesto kazem :)...pa,ja ne shvatih,jesi na pravu?koja godina?

Gde god da odem bicu uspesan,xax,kako me to podsjeca na mene...Bicu medju najboljima,cesto kazem :)...pa,ja ne shvatih,jesi na pravu?koja godina?

Nisam na pravima.....jos uvek sam u srednjoj.....nego imam veze za skoro svaki pravnicki posao u drzavi...tako da mi se moze...a imam veoma jak intelekt i dosta sam elokventan,sposoban,brzo ucim(cak sam i radan kad imam cilj)..tako da stvarno za mene nema frke..ono ako ce neko biti uspesan onda sam to ja...prosto....izdvajaju me prirodni kvaliteti...i veze......

ti si i jako lepa....tebi se tek moze..:)...

Back