Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.356
Posebno kad se flertuje s nekim slobodnim koji muva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno se slažem. Samo ta fizička prevara je što bi se reklo šlag na torti ili ti završni čin. Sve dok ne dođe do toga može i da se spase veza ali kad jednom dođe do fizičke prevare tu je definitivno kraj. I za muškarca i za ženu to je nemoguće da se svari i predje preko toga. Mnogi su pokušali da spasu vezu ili brak nakon toga i samo ušli u još veću agoniju. Kad kola krenu nizbrdo bolje je pustiti ih da se slome nego pokušavati nešto pa završiti pregažen. Kako može bilo ko živeti život sa osobom koja nije verna u svim dimenzijama i nadati se nečemu. Bolje biti pošteno sam nego zavlačiti i sebe i nekoga u bedak.Slažem se sa tobom, ali tu bih dodao da prevara nije samo sexualni čin... Ja uvek govorim da je prevara trodimenzijalna.Dakle da pojasnim ,prvo kad ti se javi želja u glavi da želiš da varaš je prva dimenzija ili ti PRAZNINA SOPSTVENE DUŠE, druga je emotivna Dimenzija , flertovi ,razmenjivanje emotivnih poruka sa osobom sa strane EMOTIVNA PREVARA. i na kraju sex ili ti FIZIČKA PREVARA... Sve u svemu varalica su ljudi koji nikada neće biti srećni...
Kakav zavrsni cin, plesati sa nekim ili flertovati je nesto sto mora u zivotu i ne znaci apsolutno nista,znaci ako si sa nekim ne mozes se zafrkavati sa zenama ,samo sa drugovima, nikave veze, zalosno,zamisli da si sa zenom cijeli zivot i nikad vise se ni sa kim se ne mozes zafrkavati to nikakve veze nema sa tvojom relacijom.Apsolutno se slažem. Samo ta fizička prevara je što bi se reklo šlag na torti ili ti završni čin. Sve dok ne dođe do toga može i da se spase veza ali kad jednom dođe do fizičke prevare tu je definitivno kraj. I za muškarca i za ženu to je nemoguće da se svari i predje preko toga. Mnogi su pokušali da spasu vezu ili brak nakon toga i samo ušli u još veću agoniju. Kad kola krenu nizbrdo bolje je pustiti ih da se slome nego pokušavati nešto pa završiti pregažen. Kako može bilo ko živeti život sa osobom koja nije verna u svim dimenzijama i nadati se nečemu. Bolje biti pošteno sam nego zavlačiti i sebe i nekoga u bedak.
Ne treba nama bistrim da dodje do prevare ,dovoljno sto su povrsni da budu s nekim nesigurnim iskomplexiranim koji okolo traze dokaz da mogu ,da su nekom privlacni,pa iako je zabluda samo da nahrane egoApsolutno se slažem. Samo ta fizička prevara je što bi se reklo šlag na torti ili ti završni čin. Sve dok ne dođe do toga može i da se spase veza ali kad jednom dođe do fizičke prevare tu je definitivno kraj. I za muškarca i za ženu to je nemoguće da se svari i predje preko toga. Mnogi su pokušali da spasu vezu ili brak nakon toga i samo ušli u još veću agoniju. Kad kola krenu nizbrdo bolje je pustiti ih da se slome nego pokušavati nešto pa završiti pregažen. Kako može bilo ko živeti život sa osobom koja nije verna u svim dimenzijama i nadati se nečemu. Bolje biti pošteno sam nego zavlačiti i sebe i nekoga u bedak.
Ako se njegov partner slaze sa tim onda je to u reduPa za tu osobu ona jeste verna, jer vernost doživljava kao istrajavanje u vezi i neku dublju ljubav i naklonost. Tipa neću otići od nje jer mi dobar sex sa nekom drugom ili da se zaljubim u neku i slično. To ljudi u vezi verujem definišu, šta im je važno
Tacno ako np flitujes okolo i pleses sa drugim curama a zena je u istoj kafani , zna kakva si osoba i uopste joj to ne smeta.pa vjeran si utoliko što nemaš potrebu da lažeš, glumiš i pretvaraš se da si nešto što nisi![]()
upravo tako ali bez dvostrukih mjerila, sve što možeš ti može i onaTacno ako np flitujes okolo i pleses sa drugim curama a zena je u istoj kafani , zna kakva si osoba i uopste joj to ne smeta.
Naravno ,ljubomora je znak nesigurnisti ili nepovjerenja iako mislim da bi to zene trebale manje da rade,ako zeli nesto da uradi uradice na odmoru sa drugaricama kad nisam tu, samo je jednom prilikom bio problem, plesao sam sa djevojkom u kafani , dobro smo se zalijepili tj ona se zaliepila za mene ja se samo nisam bunio,mozda zene neke stvari prije i bolje kuze, kad je curu nogom u guscu napucala, mislim da je razlog bio sto je djevojka znala da smo zajedno, skoro svake nedelje smo u toj kafani pa nas svi znaju ,ja sam poceo da se bunim ali me tako pogledala da sam zacutaoupravo tako ali bez dvostrukih mjerila, sve što možeš ti može i ona![]()
ti si za poligamiju, sta ti znasza mene je najvažnije da si vjeran sebi i svojim manama, vrlinama, potrebama, shvaćanjima. Da se prihvaćaš takav kakav jesi i da ne glumiš ništa ni sebi ni drugima.
znaci davati paznju samo jednoj osobi.pitanje u naslovu.
Da li je vernost zastarela stvar?
Karakter čoveka prevashodno...Da li je vernost stvar odluke, da li to samo znači ne ostaviti nekog - nezavisno od sexa?
pitanje u naslovu.
Da li je vernost zastarela stvar?
na koji nacin delis vernost celu 100% ili na neke segmente? ako imam sex s nekom nisam veran 100% ako nisam 100% onda nisam uopšte..Pa za tu osobu ona jeste verna, jer vernost doživljava kao istrajavanje u vezi i neku dublju ljubav i naklonost. Tipa neću otići od nje jer mi dobar sex sa nekom drugom ili da se zaljubim u neku i slično. To ljudi u vezi verujem definišu, šta im je važno