Šta za vas znači biti veran?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сад се тражи изговор за неку радњу. Кад јој каже "ниси ми верна", да зна шта одговори. "А шта то значи бити веран, а"?

Припрема се терен да се човек назове средњевековним шовинистом јер не разуме модерне токове друштва, типа "све може, ништа не мора" и сл.

Ja to postujem neizmerno, i ne bih nikad bio sa devojkom koja nije verna. Al ja nisam cvecka, trudim se jako, al zivim takav zivot da sam okružen zenama. I nažalost sam atraktivan, e sad zvuci glupo musko kaze na zalost, ali tako je, malo koja me je volela zbog mene a ne zbog pojave, fizickig izgleda, statusa. A ni takvima nisam veran, jer sam smece sumnjičavo. A i sta znam, dopadne mi se, ja moram sa njom da spavam, nema, posle kao sta mi je ovo trebalo, ili sto outa sanjam da spavam sa nekom, spreman sve za nju, hicu da budem sa njom, desi se, oladim se

pitanje u naslovu.

Da li je vernost zastarela stvar?
Верност је одавно постала елемент контроле који оном који вара омогућује да контролише овог другог. Нешто слично као и закони. Онај ко их доноси их не поштује али други морају и самим тим он контролише све остале.

Ljudi se tokom zivota menjaju.
Za sta traze opravdanje?
Ne razumem?
За разврат и неморал.

Сада се релативизује појам верности, како би људи могли да наставе са развратом и преварама, а да остану верни. Иде са њих 10, али је верна.

Неће бити.

Back