- Poruka
- 71.031
ha, dobra fora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto tako mislis?Pa ne znam šta da kažem, osim da ovde ima mnogo teoretisanja. Jedno se piše, drugo se misli i radi.
Zato što smo kompleksna bića.Zasto tako mislis?
Dobar ti je nick, pravi.Ja sam za to treba hebati sve sto mozes i onda ne razmisljas sta radi tvoja partnerka![]()
A samo si nick videla, sta bi tek rekla da sve ostalo vidisDobar ti je nick, pravi.
Није убио њу, а ни неког њој битног.ono ubio lik nekog i žena ostane sa njim, čeka ga da izađe iz zatvora
a ako je prevari šutne ga..
Pa kačiš se ovde, videla. Raskošno momak, kafanskiA samo si nick videla, sta bi tek rekla da sve ostalo vidis
Nista ti nisi videlaPa kačiš se ovde, videla. Raskošno momak, kafanski![]()
Немој сад да се вадиш.pitanje u naslovu.
Da li je vernost zastarela stvar?
Најјаче су ове теме где се не знају основне речи и појмови.Ok, ali na koji način smo verni nekome? Šta to u stvari znači? Misli li se samo na sex, ili je to nešto šire i drugačije od toga?
Верност је одавно постала елемент контроле који оном који вара омогућује да контролише овог другог. Нешто слично као и закони. Онај ко их доноси их не поштује али други морају и самим тим он контролише све остале.pitanje u naslovu.
Da li je vernost zastarela stvar?
Nemoj tako. Ljudi se konstantno preispituju i uce.Сама чињеница да се овде расправља о значењу речи "верност" значи да је ово друштво пропало, а да су људи покваренији него што се приказују другима.
Поново откривају себе и нове хоризонте.Nemoj tako. Ljudi se konstantno preispituju i uce.
![]()
Da, bas tako nesto.Поново откривају себе и нове хоризонте.
А заправо су једно те исто цео живот и траже оправдање за своје поступке.Da, bas tako nesto.
Ljudi se tokom zivota menjaju.А заправо су једно те исто цео живот и траже оправдање за своје поступке.
За разврат и неморал.Ljudi se tokom zivota menjaju.
Za sta traze opravdanje?
Ne razumem?
Nisam iz te price, pojma nemam.За разврат и неморал.
Сада се релативизује појам верности, како би људи могли да наставе са развратом и преварама, а да остану верни. Иде са њих 10, али је верна.
Неће бити.