Ti Keeper uvek sve znaš i uvek je tvoja poslednja?
Šta ti je čoveče,što moraš da smaraš večito ljude?
Šta ti je čoveče,što moraš da smaraš večito ljude?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lamborghini:Ako poznajete neku osobu koja ume da sije vrlo lako mozete izabrati neki model
Volela bih da ti pomognem.Narawno ako se slazes sa tim.shushu:heh, ja imam 2 osobe koje bi da mi siju haljinu, al ja ne mogu model da izaberem![]()
shushu:heh, ja imam 2 osobe koje bi da mi siju haljinu, al ja ne mogu model da izaberem![]()
izvin'te al o chemu vi to?Ето сад... ''нисам рекао, али сам мислио...'
ko ti to rek'o? boshko sa pinka?То не кажем само ја већ и многи људи из света моде - дакле људи који имају мало смисла за такве ствари.
imas ppLamborghini:Mogu da pronadjem neke slike haljina i da posaljem na mail ili da postavim ovde ako hoces.Reci mi samo tvoj mail ako hoces na njega da ti saljem.
ma postavi da i mi vidimo..shushu:imas pp![]()
aham. jel da da se pravim blesav? a?Dovla:Видим да си почео да се правиш блесав и ова дискусија губи на квалитету, тако да сваки наредни твој одговор на било који мој коментар би водио у још веће твоје блесављење (које ти наравно није страно) и уништавање теме за коју постоје интересенти...
Lamborghini:![]()
Hehe... Ovu zelenu sam dala da mi se sije prosle godine za neku svadbu, samo sto je boja bila trula visnja. I mogu da kazem da je haljina fantasticno ispala (a i ja u njoj).![]()