STA ZA MATURU

verovatno ce izbaciti krajem aprila/u maju

inache ovde u Splitu mature su u februaru, martu, tako da su radnje i dalje prepune haljina, cipela, ostalih stvari a maturu.

al sta to meni vredi kad sam retardirana i nishta mi se od haljina ne svidja :roll:
al sam zaato sinoc kupila cipele :mrgreen:

MadonnaGirl:
znam ja koliko je svima njima stalo do mene
samo kad treba da se rade kontrolni i domaci
....

Ovo ko da sam pisala ja a ne ti. Ni ja nemam ni jednog pravog prijatelja. Imam par drugarica, sa kojima nisam nesto posebno bliska.

Da se vratim temi. Nemam pojma sta cu. Mada, imam jos dve godine pa cu valjda nesto naci. Volela bih da ne bude klasicno: haljina do kolena, sandale(ili cipele) na stiklu od 10cm i tona sljastece sminke. Najverovatnije necu haljinu i suknju ili cu neku crnu haljinu sa neravnim donjim delom(ko da mi je neko pocepao)

Marge:
Imam isti problem, al cu da idem na maturu... Jbg, znam da ce da budu narodnjaci, ali cu da dodjem, cisto da vide da me boli **** (iako ga nemam) za to sta ce da kazu za mene. I ima da se obucem u indian fazonu, briga me sta ce da kazu... A sve devojcice kod mene vec znaju sta ce i sve ce da budu odvratno uniformisane i nasminkane kao *****... Ma zabole me za njih!!! :twisted:

I ja cu,pogotovo zato sto mi se to svidja a i oblacim se tako privatno...:D

Ja se na maturi sigurno necu obuci elegantno.To definitivno nije u mom stilu.Bice to nesto moderno ali dosta drugacije od onoga sto nosim svaki dan.Mislim da cu se tog dana dosta razlikovati od drugih.

Ja kupila haljinu... Karirana crveno-bela sa malo cipke, do kolena, nije skroz uska... Poslacu fotku kad se setim da je slikam...
A, da, provalila sam radnju sa extra otkacenim haljinama (gde sam ja moju kupila), nalazi se u BG-u, u Palmoticevoj, zove se ŠLIC... Stvarno imaju super haljine Č8

jel to bese u palmoticevoj 21?
u toj radnji je garderoba raznih kreatora....nazalost nisam iz bg-a...jednom sam slucajno rosla pored nje...ako neko od vas ode to tamo..jel moze da vidi kolike su cene i koje velicine imaju..da li siju po narudzbini...?
thanx

ja cu da se obucem kao disco stu(prva varijanta)
druga varijanta: ima da kupim jordanke i da odem na basket i da dodjem na maturu.
treca varijanta: dolazim u sorcu snoopy sa sakoom i kravatom i neizbeznim lenonkama
cetvrta varijanta: docicu go

andja:
u toj radnji je garderoba raznih kreatora....nazalost nisam iz bg-a...jednom sam slucajno rosla pored nje...ako neko od vas ode to tamo..jel moze da vidi kolike su cene i koje velicine imaju..da li siju po narudzbini...?
thanx

ae videcu ja ako budem u prolazu ovih dana (:

inache ja sam nashla par haljina koje mi se svidjaju (u nekim chasopisima) al nishta konkretno. Poshto ce da mi shiju haljinu, ja samo treba da nadjem odgovarajuci model... znam da ce biti do kolena i da ce verovatno biti maslinasto zelena (:

andja_stay_cool:
thanx
Siju po narudzbini! Cene nisu bas niske, ali su prihvatljive. Ja sam haljinu platila 4500, nije preterano. A velicine nemaju, sve prave unikatno, pa ako se uvuces, imas srece. Ali imaju normalnu velicinu, sve je kao izmedju 36 i 42...

o pa da, ako neshto nisi debelo platio onda se ni ne isplati icji na maturu.

ja sam otishao na svoju u koshulji i farkama, jedino su me kucji naterali da obuchem neke fensi cipelice, al prezhiveo sam ih. bacati pare na maturska odela, haljine, limuzine - glupost.

Back