jecawaste
Domaćin
- Poruka
- 4.847
sad ste me zarazili gledam haljine po ceo dan,iako nemam maturu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MadonnaGirl:znam ja koliko je svima njima stalo do mene
samo kad treba da se rade kontrolni i domaci
....
Ако мислиш на брус... па има огромне дуде па мора да иде у shop-ове за жене 40+ ал' је фора што те жене више не носе ништа провокативно...andja_stay_cool:daj neki opis!
Marge:Imam isti problem, al cu da idem na maturu... Jbg, znam da ce da budu narodnjaci, ali cu da dodjem, cisto da vide da me boli **** (iako ga nemam) za to sta ce da kazu za mene. I ima da se obucem u indian fazonu, briga me sta ce da kazu... A sve devojcice kod mene vec znaju sta ce i sve ce da budu odvratno uniformisane i nasminkane kao *****... Ma zabole me za njih!!!![]()
andja:jel to bese u palmoticevoj 21?
u toj radnji je garderoba raznih kreatora....nazalost nisam iz bg-a...jednom sam slucajno rosla pored nje...ako neko od vas ode to tamo..jel moze da vidi kolike su cene i koje velicine imaju..da li siju po narudzbini...?
thanx
Siju po narudzbini! Cene nisu bas niske, ali su prihvatljive. Ja sam haljinu platila 4500, nije preterano. A velicine nemaju, sve prave unikatno, pa ako se uvuces, imas srece. Ali imaju normalnu velicinu, sve je kao izmedju 36 i 42...andja_stay_cool:jel to bese u palmoticevoj 21?
u toj radnji je garderoba raznih kreatora....nazalost nisam iz bg-a...jednom sam slucajno rosla pored nje...ako neko od vas ode to tamo..jel moze da vidi kolike su cene i koje velicine imaju..da li siju po narudzbini...?
thanx
Jedan iz moje skole je pre dve godine dosao u havajkamaTomb Raider:Jedan iz prošle generacije je na maturu došao u sportskoj opuštenoj trenerci i patikama.![]()
Tomb Raider:Jedan iz prošle generacije je na maturu došao u sportskoj opuštenoj trenerci i patikama.![]()
Marge:Siju po narudzbini! Cene nisu bas niske, ali su prihvatljive. Ja sam haljinu platila 4500, nije preterano. A velicine nemaju, sve prave unikatno, pa ako se uvuces, imas srece. Ali imaju normalnu velicinu, sve je kao izmedju 36 i 42...