STA ZA MATURU

....ja se secam kad sam u osnovnoj bio,pa kad je bila matura!Ja se obukao kao Scarface!Bela kosulja,bele pantalone,cipele crne,plava majica,malo raskopcana sa kajilom!
E brate te noci sam smuvao dve ribe!Xtra mi je bilo!
...a za veliku da ne pricam!

Ja sam prepeshachila ceo centar, imash dosta haljina u milleniumu, city pasazu, po celom Knezu... al meni su nekako sve haljine iste- i deluju mi....hm...krpasto. a cene su od 4-5 hiljada

Ja sam danas defintivno odluchiila da shijem haljinu poshto su sve pravljene za devojke bez sisa i dupeta. blah

Ja imam haljinu i... i, ovaj, haljinu :|
Jbt, a matura za nedelju dana :shock:
Htela sam danas da trazhim cipele, ali imala sam tehnichkih problema :mrgreen:
Idem u ponedeljak....
Tako me smaaaaaaaaaaaaaaaaara sve to.

Kupila sam stikle... I ne mogu u to da poverujem... Samo mi jos treba torbica i nakit, al' to cu lako... Samo ne znam dal' da radim nesto sa kosom, il' da ostavim dzunglu na glavi...

Electra:
Idem u ponedeljak....
nemoj da te smara,uh voljela bih opet tu euforiju oko mature,sredjivanje,spremanje.... ahhh... ocu joj jednu maturu... :cry:

Ma kod nas niko nije euforichan... svi neshto qliraju, kao da nije nasha matura. A tako se nekako i ja osecjam. Ma, bicje dobro u nedelju. U podne. Popodne. U osam. U ponocj. A pogotovo kad zavrshi u hotelu. :mrgreen: Tralalalala... :rolleyes:

Electra:
Idem u ponedeljak....
AMIN! Danas sam konacno kupio stvari, jeebem ti zivot dusu sam ispustio u onom BG-u od 9h do 18h jebt, jos se zajebao i otisao posle na Zvezda-Hajduk, samo sam se dodatno iznervirao! :-x

Shinoda:
AMIN! Danas sam konacno kupio stvari, jeebem ti zivot dusu sam ispustio u onom BG-u od 9h do 18h jebt, jos se zajebao i otisao posle na Zvezda-Hajduk, samo sam se dodatno iznervirao! :-x

Један је Ђокић!
applause.gif

meni je danas (mala) matura!!!!!:DDDDD
Imam neku cvetnu haljinu(ruzno zvuci kad se opisuje ali je mnoooooooogo lepa) zelene sandale(haljina je sa roze cvetovima i zelenim okolo) sandale nisam kupovala imala sam ih.i torbicu isto.....ja i dalje ne kontam da mi je danas matura.....verovatno cu tek kad pocnem da se oblaci da kazem"u jbt idem na maturu!!!!!!"

Back