STA ZA MATURU

prom1120.jpg

haljina_2.jpg

Sve zavisi od toga sta ste mislili.Ako poznajete neku osobu koja ume da sije vrlo lako mozete izabrati neki model,ako pak nemate ne pronadjete neku haljunu postoje krojaci koji za oko 100 evra mogu da vam sasiju haljinu (proverite cene za svaki slucaj,nisam sigurna).Lepo se provedite!

svi predlozi su dobrodosli ;)
inache znam otprilike kakvu hocu haljinu: do kolena, neke tamnije boje (al ne crne-mozda maslinaste), pa mozda sa nekim deetaljima jarkih boja (crvenim, zlatnim, zavisi...)
a kroj da sakrije moje pozamashne obline :mrgreen:

leleeeeee.
Ето сад... ''нисам рекао, али сам мислио...'
izvin'te al o chemu vi to?

То не кажем само ја већ и многи људи из света моде - дакле људи који имају мало смисла за такве ствари.
ko ti to rek'o? boshko sa pinka? :lol:

kultura nije moda.
al objasni ti to nekom ko nema kulture, nego misli da je sve u tome obucji izrichito odelo i sklopiti dve kombinacije. tu je tvoja paralela s krimosima i ostalim. plitkost. a ne u tome ko kolko nosi zlata i shta vozi i kuda ide.

i usput, a da ti prihvatish da ne mora svako ko ti da ide na veselje u crnom i u papagajskoj kombinaciji, vecj da poslushash zhenu da i mozhe i na moj nachin? ima i gorih stvari od prihvatanja toga? :roll:

Видим да си почео да се правиш блесав и ова дискусија губи на квалитету, тако да сваки наредни твој одговор на било који мој коментар би водио у још веће твоје блесављење (које ти наравно није страно) и уништавање теме за коју постоје интересенти...

Јбт како си се ти закачио за те папагајске боје па папагајске боје... изгледа да се превише дружиш са оним голубовима у парку... ја бих прихавтио то кад би ми то више људи рекло да нисам у праву, али кад ми то каже доста људи и то људи који ме слабо познају (значи не улизују ми се као мама и тата), а који успут и знају подоста о том стварима зашто бих ја онда мењао мишљење због става неког пропалог уметника :?

Dovla:
Видим да си почео да се правиш блесав и ова дискусија губи на квалитету, тако да сваки наредни твој одговор на било који мој коментар би водио у још веће твоје блесављење (које ти наравно није страно) и уништавање теме за коју постоје интересенти...
aham. jel da da se pravim blesav? a? :lol:

drechave boje su papagajske. kao ta tvoja crvena. pa ona imitacija zlatne koju ti zovesh narandzhastom, izrazit kich.
i'm sorry.

samo ti slushaj tvoje "poznanike koje se bave modom". :lol: a mene ostavi da se oblachim kako ja ocju, bez da mi se.resh o bontonu i kulturi kad si za bonton priuchen a za ovo drugo ne znash ni shta znachi.

Какав си ти лик... НИЈЕДНА, али пази НИЈЕДНА боја на мени није дречава... кошуља је скоро па бордо и на кравати такође није ништа дречаво нити светло.. чак и та наранџаста је поприлично тамна...

А ја тебе нисам ни дирао ни твоје облачење... само сам констатовао да то како си се ти обукао не приличи времену, месту и поводу на ком си био тако обучен... али авај... чим ти сматраш да жена треба да има утицаја на мушкарца, никад од тебе човек.

:lol:
pazi kad nije ona crvena drechava. :lol: pa kako ja da pricham s nekim ko neku imitaciju zlatne zove "narandzhastom"?
i da, ti me nisi dirao ni mene ni moje oblachenje, samo si konstatovao da je to shto sam uradio glupo i neprilichno. ali ipak me nisi dirao. :lol:
budalo.

ali avaj, ako kad bi zhene mogle da kontrolishu zadrte budale, svet bi bio bolje mesto.

Back