STA ZA MATURU

keeep pliz reeeeeeeci reci ... :D

a ja sam resila posto je matura ionako maskenbal i svi oblace nesto sto ima ne stoji i sto nikada u zivotu ne bi obukli...pa resila sam da se obucem cudno!i bice malo perverzno zbog cipela i tako...stavicu vam sliku
a inace pravimo i pravi maskenbal odvojeno(da vam ne pada napamet da nas kopirate!)

... a gde vi idete?
mi valjda odluchili Hajat, negde oko 20og ili posle. ne znam ni ja. :roll:
smor. bash, bash mi se ne ide.

kao ima vremena da se predomislimo. (;

@ Sonja ~ eh, lepo shto se ovdi javljash, drzhim te za rech ako bude bila potrebna pomocj. :mrgreen:

@bleach
i mi idemo u Hyatt...tamo idemo swake godine pa je to neka tradicija....
al kad samo pomislim na roze kreature koje ce se shetati dodje mi da se odmah ispowracam.....

nama je 29-og maja...
svi su u euforiji oko toga, ovo-ono, a ja daleko od toga, jer, niti su izabrali bend koji se meni dopada, niti su korektni po izboru **** + zovu iz pristojnosti kao goste neke profesore koje ne bih volela vise u zivotu ikada da vidim (a i necu), ljude koji su nas kicmili 4 godine....o finansijama samo za profesore necu da pricam, dacemo koliko god para treba samo da ih ne vidim vise nikad. + kao ne mozemo nasim kolima da idemo, da se ne slupamo u povratku...pfffffffff

jedino su restoran izabrali koji sam ja predlozila, a i zbog toga trecina moje stekerske skole tj ljudi u njoj me proklinju jer placaju veceru (koja je stvarno bogata) 2 evra vise......jbt pa to je manje od 200 din vise........

Nama je matura krajem juna, da li 24. ili tako nesto. I nas su nesto hteli da odvuku u Hyatt, sto je totalna glupost, da iz NS idemo busom do BG, na onu vrucinu da se ulepimo od znoja, jos + sto bi trebali da krenemo u 3 popodne. Uzas. Odustali su od te genijalne ideje i idemo u Park. To je malo prevazidjeno, al nema veze ionako cu da bezim odatle cim okolnosti budu dozvoljavale 8)

@Temptation...tu si u pravu...cujem da sad hoce ove maturante iz moje srednje da vodi na Kopaonik ili tako nesto... a svi se ono srede doteraju i kad polegaju u busu...hehe.. dobro decaci i ne bi trebalo toliko da brinu, ali poznavajuci devojke...strasno..

A ipak treba da vam je malcice zao sto ne idete u Hyatt jer je tamo predivno..bio sam..ali opet to cimanje busom je uzas..!

ahahahha... na mom polumaturskom svi plakali LoL imam DVD i na njemu se vidi kako svi kukaju i liju suze a u pozadini neke moje drugarice i ja umiremo od smijeha. To je bio najbolji petak 13. moj najsrecniji dan. Zavrshila sam osnovnu ((:

Back