STA ZA MATURU

@ bojan86 I Park su sad kao sredili i usminkali, nije vise socijala kao sto je bio. Jedini problem sa Parkom je to sto ima ugovor samo sa OK bendom i jos nekim lokalnim cini mi se, pa smo se jedva dogovorili sa njima da nadjemo neki drugi bend sa strane.

Kakvu muziku imate na maturi? Nasa direktorica je zabranila narodnjake, pa ce biti samo zabavna muzika i to najvise Zdravko Colic. Jel to samo kod nas tako?

Cuo sam da taj trio pasaz slabo peva narodnjake yato sam bio za interkont i gosta marka bulata ali vecina je vecina. Ali ako mi ne budu pevali tozovca, sinana, bulata... da im je 100 obezbedjenja nema im ...

Bliznakinja:
Sto vi ljudi idete na matursko vece ako vam se ne ide? Ko da je to obavezno :P
I jos placate za to , svasta :P
potpuno se slazhem. besmisleno je da josh placjam za neshto shto ne zhelim...
ali, ima caka. chudno, ovaj put nije sve besmisleno.

ma koliko ja ne zhelela, i ma koliko se meni ne ishlo... i sve to bilo grozno, imam neki stav da je red da se ode. da isposhtujem sve to... shto je bilo, shto cje biti.

na malu nisam ishla. nimalo mi nije krivo. ne mislim ni da bi mi sad bilo, ali jbg... red je red. [hahahaha, setila sam se Balashevicja. da ne ochekujem da cje tako neshto da se provuche u Hajatu? ;p hahahahaha, havarija... da poslusham Alex savet? :mrgreen: ]

temptation...:
Kakvu muziku imate na maturi? Nasa direktorica je zabranila narodnjake, pa ce biti samo zabavna muzika i to najvise Zdravko Colic. Jel to samo kod nas tako?
heheeh, kod nas nije tako, garantujem ti...pa kod nas svi vise izlaze po kafanama nego po diskotekama! ja sam bogami spremna da narucim od luisa "dudo" i ono "...u tvome oku slike su jasne..." i naravno "zena udata" hehehe
u slucaju da neko misli da je sarkazam, nije.mnogo ih volim.
ali moraju da znaju i "to the moon & back" i "girl, you'll be the woman soon........"

kod nas niko nije plakao...ili se ja ne sjecam(mozda sam bila MALO VISE pijana)...a kad smo se rastajali od uciteljice,svi su plakali osim mene...kao kamen sam BILA,a sad sam previse osjetljiva

Moja matura je prosla,ali ja devojkama predlazem:suknja maica i ravne cipelice,ili mala stikla.Devojke koje su osmi razred nema potrebe da se lome na stikletinama i onako ce ih na kraju skinuti kao sve iz mog odelenja, ali ja sam bila pametna pa su moje cipelice bile ravne i mogla sam da skacem i da djuskam koliko hocu dok su ostale setale bose kao prave seljancure.kiss :lol:

ja cu 100% da grcam u suzama...nije zbog drushtva, nego iz saznanja da necu nikad vishe da vidim Princezu Dileju, Radu Kiselinu, Micu Ubicu, Agnostika, Varivoja, Bilju Uraganku, SS...
shmrc...dragi moji profesori...

nego, da se vratimo temi sa pochetka...jel qpio neko neshto???

Ja sam neko vreme drzala moju sliku sa mature,bila sam lepo obucena,komplet... Jedino sto sam se zeznula su bila sandale na VISOKU platformu,ali su mnogo lepe pa se nisam pokajala :)
A po pitanju pesama... ma nama je matura bila sranje,mi smo je sami organizovali posto skola nije htela,pa onda je bilo kao na zurci,nista posebno...

E sto se tice pofesora jedino cu zaliti za mojim razrednm najjacimcovekom na svetu PEDJOM koga je mrzelo da ide do zbornice i igrao jamb na casu, hemicarke Dobrile koja je car zena, profesorke srpskog Olivere Levi koja je uvek davala keceve onima koji procitaju knjige a sa onima koji ne procitaju prozivala ove prve i profesora fizickog Mutu koji kad prica niko ga nista ne razume sta je rekao i sto se gadno nervira kad ga ucenici pobede u basketu ili odbojci pa trazi nepostojece faulove i greske. Ostali mogu da se sruse sa skolom zajedno. Nece mi biti preterano zao! Samo nek ovo 4oro bude van skole kad se bude rusila!

Back