STA ZA MATURU

mala_nish:
meni se skroz svidza, volim drugacije stvari, a u ovome ce neko def biti zapazen...
ja mog decka ziva ne mogu da nateram da stavi bilo sta roze na sebe

ma, ja pristajem samo zato sto je opaka kombinacija...tj, sto je u kombinaciji sa necim preko...solo roze u zivotu ne bih obukao, pa ni da mi plate...

Ja roze ne bi obukao pa da mi plate! Ustvari da je upitanju neka suma sa 5 cifara u devizama mozda i bi! Ipak ja obozavam plavo i vecina odece mi je u tim nijansama! Tako da ce i odezda za maturu biti u plavom sa izuzetkom belog sakoa!

pa roze moze da prodje nekako..ako se bas nesto extra uklopi...

meni je vise od pola odece crveno bela..nije zbog zvezde...nego je takav izbor...cak su svi na faxu provalili da cesto nosim crveno belo... :lol:

Evo jedna lepa muska kombinacija, pomalo zimska doduse. By Hugo Boss 8) ;-)

Mislim da su za maturu dobra svetlija odela uz adekvatne cipele, naravno. Crna i uopste tamna odela mogu da deluju jako strogo. I onda ispadne da ne nosis ti odelo, vec da odelo nosi tebe :| :-?

ma neka se svako sredi po svom ukusu, ne treba mnogo da se bakce sa misljenjem drugih, naravno uvek je dobro cuti sta drugi misli, ali svoje misljenje neka najvise ceni..
I svako od vas, kad prodje matura, obavezno da okaci slikice na forum, da vas vidimo... :-D

ja i ovako imam besplatna **** hehe
4.gif

drago mi je da se i tebi svidja moja kombinacija kao i meni tvoja

meni jos draze....:)

svaka cast za pitja...mozes dekintos da odesh, boli te uvo... :lol:
ja nemam nesto nameru da se slikam sa zenskim delom odeljenja, posto sam 100% siguran da nijedna nece imati normalan stajling...ima da poumiremo od smeha kad ih vidimo...a i one nas...hehehe...ima se blamiramo medjusobno... :D

Back