Sta vas prvo privuce kod decka ili devojke?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Buntovnik_Bez_Razloga:Dao sam svoj doprinos i glasao sam.![]()
OneMoment:Sta vas prvo privuce kod decka ili devojke?
zelenooka:Izgled, faca, osmeh...Ponasanje...
Sve u kompletu.
kako sad da glasam? :-(
...pa onda kako zraci....ponasanje....ili ako gledas samo i skljucivo fizicki onda izgled...na kraju krajeva stavi ono sto ti je prvo palo na pamet....zelenooka:Izgled, faca, osmeh...Ponasanje...
Sve u kompletu.
kako sad da glasam? :-(
Buntovnik_Bez_Razloga:Klikneš na opciju koju želiš i potvrdiš na Glasaj.
Al' ne može više...*ebi ga.![]()
sinnke:Jeste dosadni s tim anketama.
Ali kad vec postoji mene privuce kako je gradnjena i materijalno stanje.
...pa izjasni se sta tebe privlaci...Vragolasta Amfibija:e fak..... ja sam plavusha,imam krive noge i ravnu guzu.
sta da radim?
Ofarbaj se...a za ostalo znam.Hehehe!Vragolasta Amfibija:e fak..... ja sam plavusha,imam krive noge i ravnu guzu.
sta da radim?
esperanca137:Oci, - najbitnije mi je da nema hladne oci - kad me pogleda,moraju da me prodju zmarci kroz telo,a i osmeh mora da mu bude topao,vragolast.Miris tela je takodje vazan. Inace volim krupne,visoke muskarce.Bas sam zahtevna![]()
![]()
![]()
Prvo pogled,pa osmeh,pa gradja,pa kad mu se priblizim miris koze..............eto![]()
mammy:Ajde, Esperanca, bre, cuti...prolaze mi zmarci kroz ledja...ako nastavis, ....upozoravam te....ako nastavis...zvacu covjeka da dolazi s' posla