...u pravu si vise uopste nije ni bitno....esperanca137:E stvarno ste dosadili sa tim kolima.8) ****** jer ima neko ovde kamion. To mi treba,zajebi kola,nisu vise u modi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...u pravu si vise uopste nije ni bitno....esperanca137:E stvarno ste dosadili sa tim kolima.8) ****** jer ima neko ovde kamion. To mi treba,zajebi kola,nisu vise u modi
Pa dobro,ne kenjaju bash svi...Ja ne kenjam.Bitan je izgled za prvi utisak.Ipak,dzaba izgled ako je decko glup k'o crna noc...Aleksej_BASO:Joj kako svi kenjaju, nikom nije bitan kesh ili izgled!
sinnke:To je uvek tako kad izneses argumente jace od njihovih odma nastaje tajac.
esperanca137:ne dzilitaj se maco uzalud ima nas vise i ko ti je kriv sto nemas kamion
OneMoment:...ja se uopste ne slazem sa tobom...bas mislim suprotno....mnogo ih je koji gledaju i izgled i materijalni status...samo to retko ko priznaje....
esperanca137:E stvarno ste dosadili sa tim kolima.8) ****** jer ima neko ovde kamion. To mi treba,zajebi kola,nisu vise u modi
sinnke:Jeste dosadni s tim anketama.
Ali kad vec postoji mene privuce kako je gradnjena i materijalno stanje.