Šta vas najviše nervira kod žena?

1. Lažne suze (nevjerovatno je koliko ovo mrzim, ali desilo mi se par puta da sam zbog ovoga morao da popustim, i obećao sebi - nikad više. Brale, možeš da plačeš kada ti neko blizak umre ili dobije tešku bolest, kada taj isti ode u zatvor nevin ili sl, kada protjeraju 100 000 iz RSK koji nemaju krova nad glavom, ali da plačeš zato što kažem za nekoga da je idiot, da mi se nešta ili neko ne sviđa, itd... Aaaaaaaaaaa)
2. Šoping smaranje (aman, nemam života ja da idem po Ušću i Delta sitiju za nekom ko hoće da kupi nešta što ni sama ne zna... Ako mi trebaju cipele - odoh u dvije tri radnje sa cipelama da uzem iste koje mi se sviđaju. Ako u te tri radnje od koji svaka ima po 50 modela nema ništa što mi se sviđa, znači da treba da tražim na drugom mjestu. A ne da obiđem svaku moguću prodavnicu koje prodaju svo moguću odjeću i obući, i pri tom čekam sat i po dok se premisli jesu li joj bolje ove ili one čizme).

A što se cijena tiče, tu nemam ništa protiv, ovo je 21. vijek, svi su zaposleni, ili nas mlađe studente npr, roditelji izdržavaju, pa nek svak kupuje ono što mu se sviđa od svojeg novca... Da sam ja zaposlen a žena ne, vjerovatno bih joj i kupio nešta skupo (pod uslovom da imam novca), čisto da ne zaostaje za svojom društvenom grupom....

3. Slikanje u WCima (no comment)
4. Katastrofalno nepoznavanje opšteg obrazovanja, istorije i politike (čast izuzetcima, ima onih koje i te kako dobro znaju isto; ko zna, možda se ja poznajem sa pogrešnima)

Nemoj samo da se nas optuže za seksizam, ali me ovo stvarno nervira.

Mogu ja? Jes' da sam zensko....
Mene nervira njanjavost....ono...kad pricaju kao bebe, prenemazu se, izigravaju zrtve...
I neodlucnost. Da bi neke zene izvukli iz kuce moras im poslati telegram sa obavestenjem gde se ide i kada, nedelju dana pre "dogadjaja". A i kad to uradis, u toku nedelje se predomisle 10 puta da li ce da idu ili ne. Nedostatak spontanosti. I opustenosti.
Genijalno !!! :D

Poslednja izmena:

Back