Šta vas je danas oduševilo?

:mrgreen: Volim ja mace ali kada su umiljate(kako je ovo dvosmisleno:mrgreen: ), bilo nedavno na Animal Planet o mački koja je 8 godina kod devojke i još uvek nije ''house broken'', grebe ujeda, vodili je kod mačijeg psihijatra i njega izgrebala do krvi...:eek: A devojka je još drži zamisli da te osam godina neko kome daješ hranu i dom grebe i ujeda...

:mrgreen: Volim ja mace ali kada su umiljate(kako je ovo dvosmisleno:mrgreen: ), bilo nedavno na Animal Planet o mački koja je 8 godina kod devojke i još uvek nije ''house broken'', grebe ujeda, vodili je kod mačijeg psihijatra i njega izgrebala do krvi...:eek: A devojka je još drži zamisli da te osam godina neko kome daješ hranu i dom grebe i ujeda...

Па кад кретени држе мачке заробљене у стану уместо да их пусте напоље. Свако би полудео да му се живот сведе на две собе.

Ali mačiji psihijatar:mrgreen:

Знам ту емисију и радо је гледам. Онај лик је смешан к'о цртани филм али даје паметне савете.

Мада, сама чињеница да људи позивају "стручњака" због таквих проблема говори много о америчком стању ума.

Сви животињски психо-проблеми потичу од заробљености у стану и власникове потребе да их претвори у играчку.
Jeel? A kako onda objašnjavaš lude pse i mačke lutalice koji grizu prolaznike dobro, to više psi...Misim ceo život su na slobodi i otvorenom...
Tema i pored bezveznog sna lep dan...:)

Мада, сама чињеница да људи позивају "стручњака" због таквих проблема говори много о америчком стању ума.

Psihijatar za macke? Svest ovaca.

Па кад кретени држе мачке заробљене у стану уместо да их пусте напоље. Свако би полудео да му се живот сведе на две собе.

Ne samo sto ih drze nego ih i kastriraju jer im tako rekao njihov veterinar. Kada neko sa sela zeli psa i pozove one sto daju oglase za udomljavanje, psa nece dati na selo.

Što svest ovaca???Ovde se mnogi p onose svojom ''fizičkom i psihičkom'' snagom i staibilnošću a u takvom su stanju da ih možeš samo zatvoriti i baciti ključ...Ko može da priušti takve psihijatre nek mu bude...Uzgred tamo su životinje u pravima izjednačene sa ljudima što je po meni pogrešno

Back