Šta vas je danas oduševilo?

z:lol:
Vožnja kroz prošlost, staro radničko naselje u kome sam odrastao i gde sam već bio više puta ali sam večeras nekako upao u neko nostalgično raspoloženje kako je sve sad malo i nekako jadno, zgrade su još oronulije nego u vreme mog detinjstva nešto se dosta promenilo ali je mnogo toga ostalo baš isto...Prvo sam bio tužan ali polako sve više i više radostan zbog te konstatne promene...

- - - - - - - - - -

Ovo je ispred zgrade, ali svejedno - javna je povrsina, ali isto tako je nemarna i ne zna da vozi - to sam se uverio kada se isparkiravala, ali to ne znaci da treba da drugima smeta.
A žene imaju problema sa parkiranjem uvek, možda i nema bolje mesto kod tih zgrada ne može igla da padne od koncentracije automobila...

...A žene imaju problema sa parkiranjem uvek, možda i nema bolje mesto kod tih zgrada ne može igla da padne od koncentracije automobila...

1. ima zena koje sasvim normalno voze i parkiraju i ima muskaraca koji veze nemaju sa parkiranjem (balavac, preko puta mene - trebalo mu je 6 meseci da uvezba parkiranje svog, kolosano velikog, Smart-a),
2. ovo je obicno mesto, kosa "garaza", unapred - samo treba biti disciplinovan i imati prosecne vozacke sposobnosti.

izbunarih iz džepa svoje stare jakne 2 črvene

Tri saobracajca na slaviji, gde je obicno 1 ili nijedan... A stoka, pesacka - ni to im nije dovoljno, vec kao ovce krenu - kako jedna, dve krenu, svi za njima, a saobracajac otvorio put kolima, a drugi njima okrenut ledjima... Valjda treba da postave mitraljesko gnezdo, na rotirajucu platformu, da bi ovce shvatile... :think:

Back