Šta vas je danas oduševilo?

Juce, moje dete. :)
Mm i ja u kupatilu, sredjujemo se, pricamo, on trci oko nas i u jednom momentu pocne,
Kaze "Tajo!" pa zagrli mm za nogu, stisne najjace
Onda "Mama!" pa dotrci do mene, zagrli i stisne najjace(tako pokazuje ljubav)
I tako jedno 5-6 puta ... :heart:

Mm.i ja se istopili... :)

odusevila me cerka mod brata. ima 14 godina i jutros sam videla ovaj post na njenoj fb stranici:
Замисли, носиш дете 9 месеци, пазиш га и оно одрасте, узме телефон и шаље на Пинк: " ЕКРЕМ ДО ПОБЕДЕ, РОМАНА НАПОЉЕ" +++
ХАХАХАХАХА

Poseta Belom Dvoru danas... Još sam pod utiskom mešavine arhitektura i stilova ali sve sa ukusom i predivnim materijalima... Čin i se da ti stilovi odlikavaju i naše društvo ruski, vizantijski, srpski stil građanja pa onda barokni, predivne slike i razni drugi ukrasi, poput male fontane u sobi za poverljive razgovore koja b i se uključivala u slučaju istih, al i glupost novih gospodara posle WWII, prosto je neverovatno da ljudi većina njih nije nijednom za 50 godina otišla na Dedinje gde bi videla i u dvoru i oko njega, kroz sve one okolne kuće nekada gradske i državne elite, danas kojekakvih masovnih ubica revolucije, da je njihov jedini cilj bilo ''postati kalif umesto kalifa'', ubacivanje zvezde gde joj očigledno mesto nije pucanje u glavu Isusa u crkvi??? Ipak preovladava lep i pozitivan utisak pre svega neke čudne mirnoće i specifičnog prijatnog mirisa u celom zdanju, sveukupno smiruje a napolju je vazduh neverovatno čist što zbog visine lokacije što zbog velikog broja drveća prosto možeš da se nadišeš kao čovek i da osetiš kiseonik, baš sam uživao.:)

Back