goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ja volim mačke ali moraju poštovati onog čija je teritorija! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim mačke ali moraju poštovati onog čija je teritorija!![]()
LJudi nisu savršeni...Ali ni mačke...I imaju sklonost da namerno rade ono što ljude nervira za razliku od pasa...
Volim ja mace ali kada su umiljate(kako je ovo dvosmisleno
), bilo nedavno na Animal Planet o mački koja je 8 godina kod devojke i još uvek nije ''house broken'', grebe ujeda, vodili je kod mačijeg psihijatra i njega izgrebala do krvi...
A devojka je još drži zamisli da te osam godina neko kome daješ hranu i dom grebe i ujeda...
Ali mačiji psihijatar![]()
Ali radi istine, životinje takođe imaju dosta psiho problema i ovakva profesija nije potpuno bespotrebna...Ko i ma novca da to plati...
Jeel? A kako onda objašnjavaš lude pse i mačke lutalice koji grizu prolaznike dobro, to više psi...Misim ceo život su na slobodi i otvorenom...Сви животињски психо-проблеми потичу од заробљености у стану и власникове потребе да их претвори у играчку.
Мада, сама чињеница да људи позивају "стручњака" због таквих проблема говори много о америчком стању ума.
Па кад кретени држе мачке заробљене у стану уместо да их пусте напоље. Свако би полудео да му се живот сведе на две собе.
Što svest ovaca???
Bazobrazluk je strašan po tom pitanju, parkiraju ti se i ispred kuće ako imaš dvorište, super...