aja63
Ističe se
- Poruka
- 2.290
Ovo, što mi je poslala prijateljica na mejl

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo, što mi je poslala prijateljica na mejl![]()
Jesi li ga napravila? Vredi li čemu, da probam i ja?
), mada se debelo razmišljam da se dobro izvedžam do 6. maja, pak da ti javnem
Čekajte bre devojke. Izbori su tek za dve nedelje.Jesi li ga napravila? Vredi li čemu, da probam i ja?
Presaberem se, navučem neku majicu na glavu , napadnem ponovo i skeniam skota.
Volim kad dan počne uspehom.
Izgleda je ispravno samo kada ti ubijaš, ubico.Jos jednom si ubio slabijeg od sebe,a nisi se ni razbudio...( svaki dan u svakom pogledu napredujem sve vise i vise ...)
Neka bas,neka si pokazao svojom junackom rukom malom insektu ko je glavni na planeti i da sa tobom ne sme kaciti![]()
Da, da... poštujete slabije od sebe tako što ih terate sa njihovih prirodnih staništa, ubijate na primer zečeve koji su se drznuli da jedu vašu šargarepu, obilato koristite raznorazne pesticide, insekticide i razne otrove kojima trujete životnu sredinu slabijih bića i nalazite se pozvanim da nekome nešto drobite. I to gde? Na temi o tome gde ljudi pišu o onome šta ih je tog dana oduševilo.Ja sam vegan.Mi postujemo slabije od sebe sa kojima delimo postojanje,ne vadimo im utrobu koju przimo na vatri, jedemo plodove biljaka ziveci sa istima u simbiozi pomazuci prirodnim vrstama da opstanu od klonova kojima su neki naklonjeni i daju svoje tesko zaradjene plate privatnicima kojima je cilj zarada da bi hranili decu vestacima,plastikom i amonijakom.

Толико се дивних прича наслушала о свом оцу, срце ми је као кућа велико!