Šta vas je danas oduševilo?

Ovo, što mi je poslala prijateljica na mejl:zcepanje::zcepanje:
21lq1kp.jpg

Danas me probudi zujanje, neka krupna osa ili mali stršljen.

Žena mi alergična .

Probudim je i pošaljem u dečiju sobu da nastavi da spava, a ja počnem da jurim skota koji je ušao kroz sanduk od roletne.

Počne skot da juri mene, a ja bež.

Presaberem se, navučem neku majicu na glavu , napadnem ponovo i skeniam skota.

Volim kad dan počne uspehom.

Ja sam vegan.Mi postujemo slabije od sebe sa kojima delimo postojanje,ne vadimo im utrobu koju przimo na vatri, jedemo plodove biljaka ziveci sa istima u simbiozi pomazuci prirodnim vrstama da opstanu od klonova kojima su neki naklonjeni i daju svoje tesko zaradjene plate privatnicima kojima je cilj zarada da bi hranili decu vestacima,plastikom i amonijakom.

Ja sam vegan.Mi postujemo slabije od sebe sa kojima delimo postojanje,ne vadimo im utrobu koju przimo na vatri, jedemo plodove biljaka ziveci sa istima u simbiozi pomazuci prirodnim vrstama da opstanu od klonova kojima su neki naklonjeni i daju svoje tesko zaradjene plate privatnicima kojima je cilj zarada da bi hranili decu vestacima,plastikom i amonijakom.
Da, da... poštujete slabije od sebe tako što ih terate sa njihovih prirodnih staništa, ubijate na primer zečeve koji su se drznuli da jedu vašu šargarepu, obilato koristite raznorazne pesticide, insekticide i razne otrove kojima trujete životnu sredinu slabijih bića i nalazite se pozvanim da nekome nešto drobite. I to gde? Na temi o tome gde ljudi pišu o onome šta ih je tog dana oduševilo.

Licemerju zaista nigde kraja.

Back