aja63
Ističe se
- Poruka
- 2.290
Ovo, što mi je poslala prijateljica na mejl

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo, što mi je poslala prijateljica na mejl![]()
Jesi li ga napravila? Vredi li čemu, da probam i ja?
Čekajte bre devojke. Izbori su tek za dve nedelje.Jesi li ga napravila? Vredi li čemu, da probam i ja?
Presaberem se, navučem neku majicu na glavu , napadnem ponovo i skeniam skota.
Volim kad dan počne uspehom.
Izgleda je ispravno samo kada ti ubijaš, ubico.Jos jednom si ubio slabijeg od sebe,a nisi se ni razbudio...( svaki dan u svakom pogledu napredujem sve vise i vise ...)
Neka bas,neka si pokazao svojom junackom rukom malom insektu ko je glavni na planeti i da sa tobom ne sme kaciti![]()
Da, da... poštujete slabije od sebe tako što ih terate sa njihovih prirodnih staništa, ubijate na primer zečeve koji su se drznuli da jedu vašu šargarepu, obilato koristite raznorazne pesticide, insekticide i razne otrove kojima trujete životnu sredinu slabijih bića i nalazite se pozvanim da nekome nešto drobite. I to gde? Na temi o tome gde ljudi pišu o onome šta ih je tog dana oduševilo.Ja sam vegan.Mi postujemo slabije od sebe sa kojima delimo postojanje,ne vadimo im utrobu koju przimo na vatri, jedemo plodove biljaka ziveci sa istima u simbiozi pomazuci prirodnim vrstama da opstanu od klonova kojima su neki naklonjeni i daju svoje tesko zaradjene plate privatnicima kojima je cilj zarada da bi hranili decu vestacima,plastikom i amonijakom.