Šta vas je danas oduševilo?

375174_246157512122491_145263075545269_594949_1304949790_n.jpg

Oglas na sajtu Polovni automobili

''Suzuki Burgman 400, Kupljen u Eurosumaru i tamo uradjen i servis, 2009 godina, 2800 km, vozen iskljucivo po lepom vremenu, nikada vozen po kisi, od prvog dana stoji u garazi pokriven belim svilenim pokrivacem, Ima dodatni kofer, U boljem stanju nego kada sam ga ja novog kupio u Eurosumaru i dobio ga musavog i poluopranog od njih !!!
Nikada ogreban ili slicno,apsolutno salonsko stanje i u svakom trenutku moze da se vrati u salon i prodaje kao nov i samo bi dobar poznavalac mogao da vidi da je motor vozen sto se na fotografijama i vidi ...
Cena motora je fixna, ne zanima me nikakva zamena osim zamene za 5500 Eura i molim Vas ne zovite sa pricama ima tamo ovaj za ovoliko ili onaj za onoliko ... Idite odmah i kupite njih ili u Eurosumar po nov koji kosta 7600 Eura + Kofer sa nosacem 400 dakle 8000 i bice isti ovakav ali ce se zvati model 2012 ...
Motor se prodaje zato sto sam kupio Burgman 650 Executive a ne zato sto mu nesto fali i slicno
...''

Мене је прекјуче одушевио једаншашави ,,сусрет''.
У БГ, вози мој муж а из аута поред нас смеши ми се жена... И позната ми је, али у моменту не могу да се сетим..а онда сконтам - Новембер чајлд! Муж покуша да их стигне, ухвати нас црвено светло, и промакоше нам!
А баш ми је било лепо, први пут ми се десило да сам драгу особу, коју не познајем,случајно видела ,,уживо'' и препознала!

Мене је прекјуче одушевио једаншашави ,,сусрет''.
У БГ, вози мој муж а из аута поред нас смеши ми се жена... И позната ми је, али у моменту не могу да се сетим..а онда сконтам - Новембер чајлд! Муж покуша да их стигне, ухвати нас црвено светло, и промакоше нам!
А баш ми је било лепо, први пут ми се десило да сам драгу особу, коју не познајем,случајно видела ,,уживо'' и препознала!

:heart:

Back