Šta vas je danas oduševilo?

Опет моја рођена деца. :)
Повели су сестру у Бг, и јављају ми како су се јуче провели, а данас не иду никуда, јер госпођица не жели у јавност неопране косе, а тек се вечерас сетила да пере косу... z:)
Дивни су, јер су се сами сетили да је позову да им буде гост, а и она је дивна, јер каже, тако јој је лепо, да јој није проблем да пере судове...

Опет моја рођена деца. :)
Повели су сестру у Бг, и јављају ми како су се јуче провели, а данас не иду никуда, јер госпођица не жели у јавност неопране косе, а тек се вечерас сетила да пере косу... z:)
Дивни су, јер су се сами сетили да је позову да им буде гост, а и она је дивна, јер каже, тако јој је лепо, да јој није проблем да пере судове...

Ахаха, нека виде мало и они какав је то спектакл и шта ми подносимо сваког другог дана када наступа њено чувено прање косе! z:Dz:Dz:Dz:mrgreen:

Ахаха, нека виде мало и они какав је то спектакл и шта ми подносимо сваког другог дана када наступа њено чувено прање косе! z:Dz:Dz:Dz:mrgreen:

Ма, сви задовољни!!! Они ионако нису хтели да иду никуд, мрцине! Свима лепо!
Али ме одушевило њено:,,Не могу У ЈАВНОСТ неопране косе'' Јавност = код Марије и Саре. :)

Danas me je oduševilo saznanje od čega se prave gumene bombone. Eto, nešto korisno čovek nauči ovde.

Inače, moja žena mnogo voli gumene bombone. I ja sada mogu kada me god iznervira da izvadim iz šteka jednu kesicu i da joj sa smeškom kažem: "Jedi.... gumene bombone.".

Мењала сам колегиницу на једном часу. Њени ђаци, сад трећи разред, рекоше како се сећају да сам им једном у првом разреду исто држала час и препричавали ми тај час, одушевљени. Баш ми је било лепо!
И ја настављам да држим час, причам нешто, а једна девојчица се јави и каже ми:,,Учитељице, Ви сте једна отмена дама, са предивним манирима!''
Остала сам без даха!

Мењала сам колегиницу на једном часу. Њени ђаци, сад трећи разред, рекоше како се сећају да сам им једном у првом разреду исто држала час и препричавали ми тај час, одушевљени. Баш ми је било лепо!
И ја настављам да држим час, причам нешто, а једна девојчица се јави и каже ми:,,Учитељице, Ви сте једна отмена дама, са предивним манирима!''
Остала сам без даха!
Ma, pusti je, klinci su danas suptilno bezobrazni, kad nekog uhvate da zavitlavaju !!! :lol:

Остала сам без даха!

Nema lazi bez sede brade ni istine bez malog deteta.

4-ef98884ed0.jpg

Fish-spa manikir,super stvar z:)

Lep prosvetljujući razgovor o religiji i politici sa čovekom koji je možda fizički bogalj ali je mentalno Div,i bez škole 10 puta bolji analitičar od ove bagre plaćeničke što ih gledamo po ekranima...Razgovor sa drugaricom...Lepa organizacija slave kod druga,mirno dostojanstveno kao i priliči Saint Savi:)

Ustanem jutros jaaaaakoooooo nervozna i besna ( sanjala sam bivseg sa sve gospodjicom zmijom) :histericna::azdaja: i odlucim da nema smisla da se jedem u kuci kad mogu taj bes da izbacim pohodom na lokaciju "kud me put nanese". Umotana u sve i svasta, gundjajuci jer je hladno odlucim se da prodjem pored jednog od lokalnih hotela po principu nisam odavno. U jednom trenutku staje bus prepun klinaca od nekih 10-godina, neko sportsko drustvo ko zna odakle. Pogledam u jedan od prozora i vidim 5-6 klinaca kako su se poredali tik uz staklo i odusevljeno masu sa osmesima od milijarde dolara. Stala sam kao ukopana. Nigdje ni traga besu i nezadovoljstvu. Pocela sam i ja njima odusevljeno da masem. Ne znam sta mi se desilo... kao rukom da je odneseno ono moje rezanje na samu sebe. Jos uvek ne verujem sta mi se desilo.

Dovoljan je bio neverovatan deciji osmeh da sva nervoza nestane. Samo jedan osmeh i ja sam se vinula put neba. Neverovatno!!!! Da mi je neko pricao... poslala bih ga psihijatru. Ziveo osmeh!!! :hvala::mazi:

Moj deda me oduševljava zadnjih 4-5 dana... stalno se brine da se ne prehladim, da se ne umorim, a juče je čak mazio moj stomak...z:)
A danas kaže Uželeo se malog praunuka, nije ga video par dana... :heart: (praunuk živi sa njim, ima 6 meseci a moj deda 83 god)
Moj deda je čovek toliko blažene naravi da je to za ne poverovati, on ne podiže ton, nikad se ne svađa, nikad ništa ne traži, samo se smeška, obožava sport... nažalost niko od nas nije povukao na njega... a toliko bi dobrih stvari od njega mogli naučiti...

A tek kako je bio vezan i voleo moju babu dok je bila živa, e to je tek nešto... tako nešto nisam još videla... i sad je pominje svaki dan, i uvek mu oči zasuze čim čuje njeno ime... kaže:''Izgubio je svoga najboljega druga.'':heart:

Kada smo se pre 8 godina preselili u ovu kuću, odlučili smo da dnevni boravak bude "prazan"... jedan veliki sto sa 6 udobnih fotelja-stolica, TV, muzičke sprave, kamin, i na jednoj strani kuhinjski deo... sve to na 40 m2... prostrano...
Onda je pre malo više od godinu dana na svet došla naša šmizla, prvo se ubacio krevetac, pa komoda za povijanje, pa gomila igračaka i nered. Juče smo ubacili jedan veliki krevet koji uopšte nije u stilu tog dnevnog boravka, ali naša devojčica voli da skače po njemu, da se pentra...
Taj modernistički dnevni boravak se pretvorio u "ognjište seoske kuće". Nije više tako savršen, ni slike po zidovima ne dolaze do izražaja, ali zrači toplinom i porodičnom atmosferom.
Tako je prijatno...

Kada smo se pre 8 godina preselili u ovu kuću, odlučili smo da dnevni boravak bude "prazan"... jedan veliki sto sa 6 udobnih fotelja-stolica, TV, muzičke sprave, kamin, i na jednoj strani kuhinjski deo... sve to na 40 m2... prostrano...
Onda je pre malo više od godinu dana na svet došla naša šmizla, prvo se ubacio krevetac, pa komoda za povijanje, pa gomila igračaka i nered. Juče smo ubacili jedan veliki krevet koji uopšte nije u stilu tog dnevnog boravka, ali naša devojčica voli da skače po njemu, da se pentra...
Taj modernistički dnevni boravak se pretvorio u "ognjište seoske kuće". Nije više tako savršen, ni slike po zidovima ne dolaze do izražaja, ali zrači toplinom i porodičnom atmosferom.
Tako je prijatno...

Bas si me raznezila. Setila sam se nereda u kuci, mirisa kamilice (nesto sam bila utripovala da uvek mora da je tu, zbog vlage u vazduhu :) ), mirisa decijih sampona, cebeta preko stola da ublazi ostre ivice, poklopaca na uticnicama od struje...

Eto da se upisem na temu, odusevio me tvoj post i ovaj PDF. Nema lepseg ni bitnijeg na Krstarici.

Back