Šta vas je danas oduševilo?

pre 2 dana napisah post na temi `sta vas je iznerviralo`,i sad se odusevih jer sam skontala da redovna forumasica na volseban nacin nestade...ipak zena ima malo stida-izgleda se prepoznala u mom postu.
heh,suplja tikva sama zveci
iskreno se nadam da ce dobroj zeni koja joj je pozajmila novac-vratiti...ili bar ako je u `stisci` da ce joj se javiti sa valjanim obrazlozenjem i obecanjem kad ce joj vratiti.

aloooo bre.pa ta dobrica koju si prevejala nije uzbrala novac na drvetu,nego radi zena od jutra do sutra.ima dve cerke,devojke,ima ona kome da pokloni novac,ne tebi.

a ja stvarno bila ubedjena da si toliko fina,ma,dama...kad tamo,a ono medjutim

U Subotici je ovih dana velika gužva u saobraćaju, kad samo pomislim na traljave vozače koji se vuku i nemogućnost pronalaska parking mesta, nije mi dobro. Iz tog razloga sedoh u autobus i prijatno iznenađena, bez stresa i nervoze sam obavila sve što sam zamislila. U autobusu nema gužve, čisto i udobno.

Isto...

lastavica-sretna-nova-godina-2012_7500.jpg

Док се мучим смарајућим послом - писањем оперативних планова за друго полугодиште :zroll: , а најрадије бих се извалила и гледала неки филм или ишла на клизање, из друге собе ми допиру звуци гитаре и песма: моја ћерка и њен дечко цело вече свирају и певају...z:)z:)

Тренутно ''Soldaire of fortune''....љуби их мајка...z:).....и ташта.....z:mrgreen:

Док се мучим смарајућим послом - писањем оперативних планова за друго полугодиште :zroll: , а најрадије бих се извалила и гледала неки филм или ишла на клизање, из друге собе ми допиру звуци гитаре и песма: моја ћерка и њен дечко цело вече свирају и певају...z:)z:)

Тренутно ''Soldaire of fortune''....љуби их мајка...z:).....и ташта.....z:mrgreen:

Ljubim ih i ja.:kiss: potpuno te razumem.:)
Moj sin sinoć svira gitaru, pevuši, i kaže, više za sebe, fali mu Saška (devojka) da ga prati. Ljubi majka i njega. :lol:

Ljubim ih i ja.:kiss: potpuno te razumem.:)
Moj sin sinoć svira gitaru, pevuši, i kaže, više za sebe, fali mu Saška (devojka) da ga prati. Ljubi majka i njega. :lol:

....jaaaaaaaaaaaooooooooooo, mladi zaljubljeni, raspevani.....duse jedne:heart:

mm
na njegovo kakva bi slededca kola
i moje visoka i velika i puta 5
hteo je da pocnemo da gledamo za bmwx5 iako ga ne zanima taj auto

i ja sam odustala...vazno je da je hteo.....

a i nisam zapravo tiliko ni zainteresovana za takav auto....

a sad odoh i da ga ogovaram na temi ko vas je iznervirao....

Back