- Poruka
- 43
Nervira me sto ljudi ne prave rasporede realno. Kao da namerno pokusavaju da smeste da ne mozes sve da zavrsis u roku, jer je neizvodljivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad sam se u tim god. zalila na glavobolju, koleginice su mi govorile `nedostatak sexa`Sta je s ovima ispod 30?![]()
Ja se vec 4 dan budim umirem od glavobolje![]()
mozda je obrnuto? A mozda nije
nema nego leciti na vreme 
nema sta nemam...
al one klasicne imam u lampama i izludjuju me...
Да услед неког разлога крахира сва мобилна технологија на Земљи(нпр удар гама пулса из неке супернове) страдало би више људи него у свим досадашњим ратовима.Juce sredjujemo sa sinom njegov auto, mm mu pokazuje gde se meri ulje, voda, kupili mu trokut, prsluk, PP, i ubacujemo neke neophodne sitnice tipa lampa, nož, flasirana voda, mito za ne daj Bože, i auto kartu. U svemu tome on pita "a sta je auto karta" Pa zar je moguće da od mobilnog, kompjutera i sličnih gluposti ne zna sta je auto karta ? Posle se kao vadi da zna i da je mislio da je to nešto za kola, tipa uputstvo. Ne, reko, to ti je karta, ulaznica da možeš da sedis u kolima !!!
Да услед неког разлога крахира сва мобилна технологија на Земљи(нпр удар гама пулса из неке супернове) страдало би више људи него у свим досадашњим ратовима.
Људи данас не само што не функционишу, већ и не знају да функционишу без мобилних технологија, а старе су тек око 3 деценије!
nerviraju me ljudi koji "imaju ljude" i cetvrtasti tanjiri. nije da mi je pokvarilo dan, ali eto...

ne znam sto se smejes
nisi cuo kad kazu - moras dobro sa ljudima... ne mozes nista ako nemas svoje ljude...
ako imas ljude mozes da imas mesaru u garazi ili da kupis diplomu, prepises tudji doktorat... sta god hoces![]()

A tek ja.....grozna sam
Samo sa retkima ali bas na prste jedne ruke sam ok i nisam pravila gluposti,a to znam da ce mi trebati oni.

Ovih dana je nemoguca, tako da te razumem u potpunosti. Verovatno je krivo ovo ludo vreme.