Sta vas je danas iznerviralo

Ух, надамо се да ће га пронаћи живог и здравог а чудовишта на доживотну.

Изнервирало ме данас.. посадио сам воћку пре нек дан у њиви а неко је ишчупао и ставио поред. Не разумем коме смета биљка.. каква је то болест.

Ух, надамо се да ће га пронаћи живог и здравог а чудовишта на доживотну.

Изнервирало ме данас.. посадио сам воћку пре нек дан у њиви а неко је ишчупао и ставио поред. Не разумем коме смета биљка.. каква је то болест.

Koliko kontam klinac je možda poginuo i u dečijoj igri ali je brat složio priču da ne bi dobio batina...
Da sve više ljudi lome stabla to mi je odvratno...Bacaju otpatke kao da mrze svoju zemlju, šume...Jake ''patriote'' koje ne mogu da se suzdrže do prve kante nego bace u travu ili čak namerno bace u travu pored kante...

Poslednja izmena:
ništa ti to ne vredi, ugovor kaže jedna knjiga godišnje do kraja serijala, pare su bitne,
ovo za ugovor i nisam sigurna skroz, ali tako nekako to ide,
možda ga i oživi opet, očas posla to bude ;)

pa....jes da realno ima nade da prica krene u tom pravcu da ce ga oziveti al martin verovatno to tradi namerno da bi se mi nadali pa da nas "sokira" opet :roll:
kako god, u mojoj glavi ide prica da je crvena dosla tu i da ce ga oziveti i to je to :mrgreen:
malo je bez veze toliko graditi jedan lik i sve i onda samo prc
misim
mada matori jes lud

ali definitivno moram knjige da uzmem(to pricam vec dve godine :roll: )

- - - - - - - - - -

Martine Srbine!!!:rtfm:

:lol:

ubi bebu monstrum.....znaci ja ne verujem sta sve ide oko nas...ne verujem!

- - - - - - - - - -

sad bih ga zivog odrala

...meni je nedavno zena pricala kako "prebije" dete od 9 ipo meseci jer je jako bezobrazno,
a inace je lekar rekao da on sve zna samo je lenj...pritom to dete, ta beba je njeno unuce...
...nisam mogla da pricam sa njom dalje o tome, svaki put mi je bilo lose kad pokrene tu temu...a da
je vidis sa kojim zarom prica o tome kako ga ona prebije..da ti dodje da joj oko izvadis u slast:eek:
..od tad ne znam sta cu sa tim, ali mi je cesto u glavi ta beba za koju ona tvrdi da je veliki i da sve zna
samo je lenj i bezobrazan...i nista mu nece biti od batina, tukla je ona i svoju decu pa im nista ne fali..

Afro,imam utisak da vecina tako razmislja i da se zato lose stvari desavaju u ovoj meri
Neutralnost je losa isto koliko i zlo

Evo, mi kao gomila ovaca cutimo i drzava nas drnda
Ustanove koje treba da kontrolisu sta se i kako radi,zmure za shaku para.....
Rezultat.....da se videti
I dok svi mi budemo cutali jer ne mozemo da menjamo svet,svet ce biti krsh
A jedan nije,svestan da sam mozda ne moze al zajedno mozemo
Isto kao stado ovaca
Da su malo pametnije mogle bi da pregaze vuka a one uzmu pa beze
:)
Neka smo ovce

- - - - - - - - - -

Jos me grlo muci.....tako sam u mogucnosti...
Ja vise i ne znam sta me i gde ziga....ko baba
Danas grlo,sutra nos...pa stomak...ledja,ruke
Svaki dan nesto
:lol:

Back