Sta vas je danas iznerviralo

Zagađanje koje ''putuje'' Dunavom...Skoro celom širinom prema Beogradu...
P200711_1904.jpg
I uopšte zagađanje duž staze za šetnju posle mosta Zemun-Borča...Koja smo stoka, stvarno...

kravetina ide okolo i ogovara sve zive i glumi ludilo
sve zna,sve mora da zna i cim snimi da neko nesto prica,skoro da mozes da vidis dve antene kako joj stoje na glavi i snimaju i vataju signal
misim dokle ta bolest ide....kako vreme ide,sve je gadnija i gadnija

kravetina ide okolo i ogovara sve zive i glumi ludilo
sve zna,sve mora da zna i cim snimi da neko nesto prica,skoro da mozes da vidis dve antene kako joj stoje na glavi i snimaju i vataju signal
misim dokle ta bolest ide....kako vreme ide,sve je gadnija i gadnija

Znam ja sam sa takvima samo na preko nisana,za bolje nisu.
Mene je iznerviralo I zacudilo kad sam cula koliko je para dao za svadbu jedan lik sto ga znam,a sve zbog mladinih izivljavanja.Jako puno ali bas jako,moze garsonjera za te pare da se kupi.

Komentar na moju kilazu,ali ne u smislu da sam debela nego da sam trudna,jer BOZE MOJ NIKO ME NE VIDJA SA PARTNEROM *EBOTE KAKO SE TO DESAVA DA LOKALNI KRETENI TO NE VIDE U PIC.... MATERINU pa zapitkuju (sarkasticna sam za ovo sto sam pisala capsom)
Mene to jako jako ljuti ali jako u stanju sam da odrobijam nekoga posto sam se sa time pozdravila posto pijem lekove i necu da radjam.
Jako me ljuti u smislu da bih nekoga pokidala da mi to kaze.I ova sto mi je rekla nije bolje prosla.
Mnogo sam besna puls mi je 110.

aaaaa...
ma
mene ovde pocinju da nerviraju jako
ima ta jedna koju bih zgromila
i samo cekam da me pita nesto u vezi drugarice pa da joj zalepim jednu
mamicu joj
uveliko ide i ogovara je i prica okolo tudje muke i to ih onako vrlo zlobno ukrasava...
a pred nama se pravi da ne zna nista i nista ne pita
nego je provalila da sam se odaljila i zna da se druzim sa tom pa ne sme da me pita
a tako bih volela da pita nesto,pa da je zalepim

izlazim iz tramvaja, na prva vrata naravno
neki klinac pokusava da udje preko mene
a iza mm sa detetom...
student i dalje pokusava preko mene, ja mu ne dam, racunam da vidi da je usko i da ima prvo nas da izadjemo
pocinje rasprava, i tek kada je shvatio da nisam sama i trudna, vec sa muzjakom koji je veci od njega i nosi dete- silazi da nas propusti

vrhunac- dobila sam zabranu koristenja javnog prevoza od mm, kaze da cu popiti batine negde

ja sam se malkice potresla,
bila u posti da platim racune, odmah preko reda nosim bubu da ne pobegne
kada se neki muskarac poceo drati sto idem preko reda
okrenem se ka njemu i kazem da ovde pustaju trudnice i osobe sa malom decom
i on dobacuje o babama i dedama sto cekaju( ima 40 uvr' glave)
salteruse mu govore da se smiri ...
prvi put da nisam videla obezbedjenje

ili sam izgubila neke racune, ili sam ih izgubila i ne plativsi

Iznerviralo me je nerazumevanje za to da ja ne zelim da putujem na destinaciju na koju bi 99% ljudi islo,I eto sad smo zaratili.Sad kao ako sam mlada mene to treba da zanima KAKO DA NE!
Meni nije uspeh u zivotu da se slikam pored tri zida I nabijam se na .... u nekom hotelu,i "provodim se zato sto sam mlada".Ako je to nekome uspeh meni nije.Sto mi neko konstruktivno nesto ne predlozi nego me ili zaj.bava ili predlazem ovako nesto sto mi nece pomoci u zivotu.
Kako sam besna uf!

Poslednja izmena:

Back