Sta vas je danas iznerviralo

Prekinula sam poznanstvo sa jednom zenom za koju sam zakljucila da nije bas sa svim daskama u glavi ( i polako otkrivala njenu pravu bolesnu narav ) iako je juce bilo vec mesec dana da se nije javila ( sto mi je bilo drago) sacekala me pljuvacka poruka sa FB profila njenog maloletnog sina jer ja sam je izbrisala iz kontakta a nisam blokirala, ne znam zasto je ona mislila da jesam...ali posle toga sam pronasla jos tri pljuvacke poruke sa njenog profila .Mislim da imam potencijalnog stalkera.

Poslednja izmena:
Ljudi koji me nisu slusali jer boze moj ja nemam toliko iskustva prema njihovim arshinima ili sta vec,i lepo sam govorila da ce da bude nesreca a svi su mislili da sam glupa jer eto boze moj ne podlezem njihovim arshinima i da nece biti,a eto desava se nesreca.Tesko je otici na 2 pregleda posle operacije neeee mora da se glumi ludilo....otkud bi mene neko poslusao.Srecom nije mi u kuci to daleko bilo (pu pu pu) ali su bliski ljudi u pitanju.Bas sam se iznervirala.

Juce sredjujemo sa sinom njegov auto, mm mu pokazuje gde se meri ulje, voda, kupili mu trokut, prsluk, PP, i ubacujemo neke neophodne sitnice tipa lampa, nož, flasirana voda, mito za ne daj Bože, i auto kartu. U svemu tome on pita "a sta je auto karta" Pa zar je moguće da od mobilnog, kompjutera i sličnih gluposti ne zna sta je auto karta ? Posle se kao vadi da zna i da je mislio da je to nešto za kola, tipa uputstvo. Ne, reko, to ti je karta, ulaznica da možeš da sedis u kolima !!!

Juce sredjujemo sa sinom njegov auto, mm mu pokazuje gde se meri ulje, voda, kupili mu trokut, prsluk, PP, i ubacujemo neke neophodne sitnice tipa lampa, nož, flasirana voda, mito za ne daj Bože, i auto kartu. U svemu tome on pita "a sta je auto karta" Pa zar je moguće da od mobilnog, kompjutera i sličnih gluposti ne zna sta je auto karta ? Posle se kao vadi da zna i da je mislio da je to nešto za kola, tipa uputstvo. Ne, reko, to ti je karta, ulaznica da možeš da sedis u kolima !!!
Да услед неког разлога крахира сва мобилна технологија на Земљи(нпр удар гама пулса из неке супернове) страдало би више људи него у свим досадашњим ратовима.
Људи данас не само што не функционишу, већ и не знају да функционишу без мобилних технологија, а старе су тек око 3 деценије!

Да услед неког разлога крахира сва мобилна технологија на Земљи(нпр удар гама пулса из неке супернове) страдало би више људи него у свим досадашњим ратовима.
Људи данас не само што не функционишу, већ и не знају да функционишу без мобилних технологија, а старе су тек око 3 деценије!

neki umeju i bez njih,mislim ja razumem ljude kojima je to zivot ali to nije pravi zivot.

to je onaj fazon "aj nou d gaj,hu nouz d gaj"
:lol:

- - - - - - - - - -

ja sam sa ljudima uzasna
ko god bio,ako vidim da je debil i ako mi ide na nerve,uopste nisam prijatna
to bas nije dobro posto nekad ako zatreba taj neki d gaj za nesto...npr da kupim diplomu pa da se kandidujem za predsednicu i tako to...

- - - - - - - - - -

ode mas u propas

izludese me deca
nek misle svi da sam grozna al brate mili,imam i ja dusu
znaci danima su nemoguce
to urla,vristi,tera inat...budi me nocu
:lol:
a ko za baksuz ni moje raspolozenje nije bas lepo
valjda ovo vreme baca hejt neki

kaze meni sveki, des ti videla lepo babu i mirno dete
ja reko videla i jedno i drugo vala
aj cao

- - - - - - - - - -

i nervira me sto sam 24/7 sa njima
znaci ne mogu ni da prdnem a da neka od njih dve ne bude svedok
nek su mi zive i zdrave,volim ih stvarno najvise na svetu al ono
evo...sad me grize savest sto sam uopste i pomislila kako me to nervira
grozna sam

- - - - - - - - - -

A tek ja.....grozna sam
Samo sa retkima ali bas na prste jedne ruke sam ok i nisam pravila gluposti,a to znam da ce mi trebati oni.

u to i ne sumnjam :lol:
ti si zeznula i mene i elektriku zajedno
nismo ti ni do kolena sto se tice hejta

- - - - - - - - - -

http://www.zivotinje.rs/vestiStrana...-mlad-macak-sa-odsecenim-nogamafoto&tip=vesti

sve ja moram da vidim
sve
i onog psa sto je ona budala gazila kombijem napred nazad...prosto se plasim da mu pozelim bilo sta jer cu postati gori monstrum od njega na trenutak a to ne zelim
ruke bi im sekla

Back