Sta vas je danas iznerviralo

..meni 2x upao u wc-solju, nekoliko puta poliven nes kafom (slatkom)..vodom takodje...a jednom sam ga sama nesvesno stavila u casu punu vode
..svaki put dobro ispran pod mlazom vode, pre toga rasklopljen naravno...ostavljen na suncu da se dobro osusi i radio je, evo ga radi i dan danas, samo
sto ga zadnjih 6 meseci retko koristim sad imam anroid, ne znam bas kako bi se on ponasao u svim tim situacijama, a ne bih ni da saznam.
Bio je na suncu ceo dan,i onda odnet kod majstora,kaze korozirale neke zicice.
Verovatno bi i sunce i pirinac pomogli da nije celu noc bio mokar.Tek ujutro smo videli sta se desilo.
Ako nista drugo,sad ce neko imati cime da se igra :lol:

Iznervirala me sluzbenica u posti komentarom da sam neodgovorna jer sa detetom idem da placam racune i u nabavku u 11h sati,trebalo bi da idem ranije ili kasnije,na to se nadovezala zena koja je bila iza mene a dosla je sa unucima.Kako ranije evo ovi moji su se probudili u 10h.Onda ih ostavite nekom na cuvanje,nisam nista na to komentarisala ni ja ni ta zena,a sta bi komentarisali,nekima se ne moze nista objasniti

Bio je na suncu ceo dan,i onda odnet kod majstora,kaze korozirale neke zicice.
Verovatno bi i sunce i pirinac pomogli da nije celu noc bio mokar.Tek ujutro smo videli sta se desilo.
Ako nista drugo,sad ce neko imati cime da se igra :lol:

..da, sigurno vas je zeznulo to sto je dugo bio mokar...kod mene je svaki put bilo odmah iskljucivanje, rastavljanje na delove, pranje pa susenje..:)

- - - - - - - - - -

Iznervirala me sluzbenica u posti komentarom da sam neodgovorna jer sa detetom idem da placam racune i u nabavku u 11h sati,trebalo bi da idem ranije ili kasnije,na to se nadovezala zena koja je bila iza mene a dosla je sa unucima.Kako ranije evo ovi moji su se probudili u 10h.Onda ih ostavite nekom na cuvanje,nisam nista na to komentarisala ni ja ni ta zena,a sta bi komentarisali,nekima se ne moze nista objasniti

...nije njeno da komentarise tako nesto, ona bar treba da gleda svoja posla....

Vec mi uzimaju solidarni porez a sad ce jos da mi skinu od plate i za poplave.
Bar da znam da ce stvarno i da ode za poplave a ne u neciji dzep, pa ajde, al znam da nece.

Dok narod cuti,znaci da mu je"dobro"!Bez sloge nema nista.Mi se cesemo samo kad nas licno zasvrbi,a dok gledamo kako se drugi cesu,ma boliiii nas uvo.
A sto se poplava tice,pocetna euforija brzo splasnu,a tom narodu tek sledi muka.

kasirka mladja plava,oko 11h u maxiju na uglu kicevske i baba visnjine.ja bila na redu,ali se pojavi jedna od sestara barudzija (to su neke ex pevacice u pokusaju iz krvatske,koje pod obavezno grade `karijeru` kod nas:roll: )..i kasirka joj pre mene,snishodljivo naplati racun...bunila bih se,ali me mrzelo,nemam nista od toga...pomislih da ostavim punu korpu i ladno odem...ali mi je bio najblizi maxi...
mrzim nase smradove od ljudi.i trebaju svi da nas kecaju kad smo gola kofna.toliko.

kasirka mladja plava,oko 11h u maxiju na uglu kicevske i baba visnjine.ja bila na redu,ali se pojavi jedna od sestara barudzija (to su neke ex pevacice u pokusaju iz krvatske,koje pod obavezno grade `karijeru` kod nas:roll: )..i kasirka joj pre mene,snishodljivo naplati racun...bunila bih se,ali me mrzelo,nemam nista od toga...pomislih da ostavim punu korpu i ladno odem...ali mi je bio najblizi maxi...
mrzim nase smradove od ljudi.i trebaju svi da nas kecaju kad smo gola kofna.toliko.

Баруџије нису Хрватице.

тема:

Градски превоз, клима ради слабо до никако. И то у аутобусима у којима нема отварања прозора. :evil:

..one su poreklom iz Bosne (Kozara)..imali smo prijatelje Barudzije pa zato i znam...
..bile su na Evroviziji sa Danijelom Popovicem..
..sve to nista ne menja stanje u kom si se nasla da je srece postovao bi se neki red...

..one su poreklom iz Bosne (Kozara)..imali smo prijatelje Barudzije pa zato i znam...
..bile su na Evroviziji sa Danijelom Popovicem..
..sve to nista ne menja stanje u kom si se nasla da je srece postovao bi se neki red...
tacno.izguglah sad i ja odakle su.bila sam ubedjena a su negde sa hrvatskog primorja...cini mi se da je starija bila miss,ali je meni ova koju videh bila tada mnogo lepsa...i sad izgleda lepo,i to bas..i ima lepo drzanje i liniju.a visokaaa...ili sam pak ja mala :rumenka:
nisam reagovala sto prodavacica svojevoljno naplacuje preko reda,valjda sam bila dobre volje...tek kasnije se omrzovoljih,zato se zalim po forumu :lol:

tacno.izguglah sad i ja odakle su.bila sam ubedjena a su negde sa hrvatskog primorja...cini mi se da je starija bila miss,ali je meni ova koju videh bila tada mnogo lepsa...i sad izgleda lepo,i to bas..i ima lepo drzanje i liniju.a visokaaa...ili sam pak ja mala :rumenka:
nisam reagovala sto prodavacica svojevoljno naplacuje preko reda,valjda sam bila dobre volje...tek kasnije se omrzovoljih,zato se zalim po forumu :lol:

...Izolda i Eleonora Barudzija:)
...obe lepe, obe zgodne, a bas razlicite....nisam ih odavno nigde videla, jedan je bila svojevremeno udata u PG pa je tu bilo nekih afera i cuda
u javnosti, a onda se sve nekako stisalo....cini mi se da je jedna bila udata za Ognjena Radivojevica..a koja ne znam...(:hahaha:prava sam abronosa:hahaha:)...
...ja sam visoka 170 pa se ponekad osecam tako mali i niska pored nekih osoba, ili su oni previsoki, prekrupni ne znam...:confused:

За Златка Манојловића је била удата а можда је и сад. Она што није мисица.

Живеле су у Сплиту, пре рата. Очигледно ћерке војног лица.

За мисицу не знам ништа.

Poslednja izmena od moderatora:

Back