...maaaa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buržoazija!
Dva dana mi se nije javila.
Da vidim bas kad ce da se seti.

Ti si dobra. Meni se jutros iskakao macor po glavi. Sad spava, a ja umiremNaravno, nije se setila.
U pitanju je rodjaka, cisto da se zna. I to veoma bliska.
A od jutros me probudilo kuce. Jutros mi uskocila u krevet i pocela da drhti kao luda. Ja pojacala grejanje, mislim hladno joj je. Nista. Ne smiruje se.
A vec deset dana joj dajem terapiju, mucim se da joj gurnem spric, ne da se, grize, svu me zivu pojede...
Nece ni lepim, nece ni na silu.
Ja je izvela napolje, ona samo odradila ono pod jedan, i uvatila sturu ka stanu.
A meni dusa spava. Stavim je da legne, ona nece, dahce, drhti, skriva se po sobi.... ispod kreveta.
Onda sam morala da ustanem konacno, kad sam videla da se ne smiruje, stavila sebi kafu, njoj dala da jede i evo je sada lezi na parketu umesto da legne na svoju prostirku il` na tepih il` ne znam ni ja na sta.
A vidim kroz prozor da je pocela i neka kisica da pada, ko zna, mozda je osetila promenu vremena.
Samo znam da sa njom nikad mira nemam.
A jos moram da idem iz stana na par sati. Kako da je ostavim samu...
Lepo kaze Ved. Eto, sad sam iz cista mira pocela da kijam kao luda.
Zato kad me neko pita da li da uzima kuce, ja odgovaram odrecno i lepo taksativno nabrojim sta sve treba da se radi.
Cisto da se zna da je to ogromna briga. A ne samo radost.
Htedoh reci, veca briga nego radost. Bar kod mene.
Ti si dobra. Meni se jutros iskakao macor po glavi. Sad spava, a ja umirem
Svakodnevno me nervira gomila gluposti koje mi zatrpavaju ekran kad god otvorim bilo koju internet stranu. Ne, ne zelim da zaradjujem 5000 $ od kuce i ne zelim da upoznam Dzeni iz okoline Beograda.