Sta vas je danas iznerviralo

..ja iz principa takve artikle vracam...ne zanima me ko je pogresio, necu da dam ni dinar preko onoga sto pise na rafu...cao, zdravo...

То сам приметила тек кад сам у трамвају разгледала рачун. Јбг.

Следећи пут идем намерно да их малтретирам за сваку ситницу, почевши од двојних цена за исти артикал.

...neka je neka pada, ovoliko bezkisnih dana nije bilo, bar se ja ne secam...a treba nam vode...Sava je ispod letnjeg nivoa...kukala nam majka ako
ne padne kisa kakva je potrebna, pa nista na pijaci nece biti...a i ono cega bude malo ko ce moci da kupi...

То сам приметила тек кад сам у трамвају разгледала рачун. Јбг.

Следећи пут идем намерно да их малтретирам за сваку ситницу, почевши од двојних цена за исти артикал.

u mom komsiluku ima radnja u kojoj obavezno ukradu bar 20 feninga,ja kad sam nadrndana idem namjerno tamo pa kad me pokradu da se ispraznim od lose energije,da se ne svadjam po kuci :per:

..joj ja to cesto radim, i kad sam stvarno sama, ili kad ima nekog, ustvari vise onako kometarisem sama za sebe, to neki rade "u sebi", a ja naglas :rumenko::lol:

Osoba se s mukom vratila na posao i kada je zove klijent, ona prvo promrsi: "Sta sada ovaj hoce?!". Onda ne zna posao, pa vrda, a i ne pokazuje nameru da ga nauci. Onda zeva u prazno, pa opet sama sa sobom i tako vasceli dan. Strasno.

Danas, za divno cudo, nista. Ali prethodnih dana sam se toliko nervirala, da su mi poigravali donji desni i gornji levi kapak. Pa sam se lecila, malo Ksalol, malo vinjak. Sto je najgore to su sve sitnice, ali kad se uzdrzavam da ne odreagujem toliko se negativne energije nakupi u meni da odmah dobijem tikove ili se jave problemi sa disanjem.

i mene,muka mi kad je vidim.kao da su joj puna usta kamenja kad prica a onda nesto mislim pa kad je dosta tih hebenih para ?sta joj to treba?

....sve, jer znas kako je, sto god vise imas vise hoces i vise ti treba, i tome kraja nema, to je jedan zacarani krug, mi obicni smrtnici koji se borimo da prezivimo stvarno to
nekad ne mozemo da shvatimo, ali znam da jeste tako....mali ti mercedes hoces porse, a onda ti porse bzvz hoces ne znam ni ja pontijak i tako sve u svemu upadaju u
neko stanje kao narkomani.....nije lako nama, al bogami nije ni njima...samo je razlika sto njima teze padne kad ne mogu da kupe nesto nego nama verovala ili ne...pare
su najstrasnija droga, kao i vlast uostalom....

i mene,muka mi kad je vidim.kao da su joj puna usta kamenja kad prica a onda nesto mislim pa kad je dosta tih hebenih para ?sta joj to treba?

da li je bas tako?
nettv se dovodi u vezu sa SBB-om
ako je poznato da je vlasnik SBB-a firma koja je kupila i grand onda dolazimo do zakljucka da mozda to radi zbog obaveza iz ugovora.

- - - - - - - - - -

inace imala je ona vec takvih izleta :lol:

Back