Sta vas je danas iznerviralo

Katastrofa dan na bazenu ...
Hladna sauna,iako sam dosla 20 min. kasnije ^^ Jos pola sata dok se ugrejala....
Zatim vidim da mi je preskrabala i termin za bazen, iako sam bila samo u sauni ~~~
Zatim je neki mali stao na vrata kabine, i bez prestanka buljio u mene dok sam se tusirala .. .Bilo je neprijatno :eek:

Zatim, sve kabine za presvlacenje su bile zauzete.....
Sve sam skresala odgovirnoj osobi u lice, i pozurila da osusim kosu i izgubim se iz te zgrade ~~~~~

Setim se jutros da imam jos 4 pite sa visnjama u zamrzivacu.
Jedva sam cekao da budu gotove pa da jedem, a stvarno su ukusne.
Stavim ih da se peku i zaboravim na njih.
Kad sam se setio, vec su bile skoro potpuno crne.
Morao sam da ih bacim. Evo jos uvek ne mogu da ih prezalim.

Setim se jutros da imam jos 4 pite sa visnjama u zamrzivacu.
Jedva sam cekao da budu gotove pa da jedem, a stvarno su ukusne.
Stavim ih da se peku i zaboravim na njih.
Kad sam se setio, vec su bile skoro potpuno crne.
Morao sam da ih bacim. Evo jos uvek ne mogu da ih prezalim.

Потпуно те разумем. Ни ја не бих била равнодушна да сам морала да бацим упропашћену питу од вишања.

U svadji sam sa svojom kosom.
Do sada me ni jedna frizerka nije osisala onako kako je trebalo... kad joj kazem da uzme stvar u svoje ruke i da mi napravi neki friz koji meni odgovara - upropasti me, isto je i kada ja trazim nesto po mojoj nekoj ideji.
Svu cu je iscupati tj. osisacu se na keca... Nema mi druge.

U svadji sam sa svojom kosom.
Do sada me ni jedna frizerka nije osisala onako kako je trebalo... kad joj kazem da uzme stvar u svoje ruke i da mi napravi neki friz koji meni odgovara - upropasti me, isto je i kada ja trazim nesto po mojoj nekoj ideji.
Svu cu je iscupati tj. osisacu se na keca... Nema mi druge.

...nista ti neverujem daj fotku da vidimo...:)
...garantovano preterujes, a nisi jedina, samo nemoj bas tako da si drasticno stroga i prema sebi i kosi a i frizerima...kad znas
kakva si onda lepo kad odes kod njih, podviknes pre nego sto krenu da bilo sta rade, da su nadrljali ako ne budes zadovoljna...:ok:
...ja imam mali frizeraj u komsiluku, cena sisanja 350 dinara..idem jednom u dva meseca da skratim krajeve i to je to sto se njih
tice, ne usudjujem se da im dozvolim bilo kakvu promenu frizure ko zna na sta bi to licilo...uglavnom se sisam kad odem kod
dece...tamo mi ostade dobar i siguran frizer, to ako hocu da menjam nesto...

Retko se nerviram, ali kad se to desi, onda planem i ne smirujem se danima.
Danas je taj dan kad sam tako ljuta da ne mogu ništa da radim dok ne razbijem jedan katanac na vratima.
Trenutno čekam domara i grizem donju usnu, lupam po tastaturi i dok sedim, cupkam stopalom po podu.

Back