Sta vas je danas iznerviralo

Ne mogu kevu da ubedim da ode kod opticara, ne vidi ni na blizu ni na daleko, ne znam da li uopste vidi. vVidim bacila je stare naocare, ne nosi, ram im je super ja je teram privatno da ode kod opticara i uzme stakla, nece i samo vice da joj trebaju pare za mene. A ja mogu ko moj Bora da pevam ,,Osecam se ko poslednje g."

Naravno, nije se setila. :(
U pitanju je rodjaka, cisto da se zna. I to veoma bliska.

A od jutros me probudilo kuce. Jutros mi uskocila u krevet i pocela da drhti kao luda. Ja pojacala grejanje, mislim hladno joj je. Nista. Ne smiruje se.
A vec deset dana joj dajem terapiju, mucim se da joj gurnem spric, ne da se, grize, svu me zivu pojede...
Nece ni lepim, nece ni na silu.
Ja je izvela napolje, ona samo odradila ono pod jedan, i uvatila sturu ka stanu.
A meni dusa spava. Stavim je da legne, ona nece, dahce, drhti, skriva se po sobi.... ispod kreveta.
Onda sam morala da ustanem konacno, kad sam videla da se ne smiruje, stavila sebi kafu, njoj dala da jede i evo je sada lezi na parketu umesto da legne na svoju prostirku il` na tepih il` ne znam ni ja na sta.
A vidim kroz prozor da je pocela i neka kisica da pada, ko zna, mozda je osetila promenu vremena.
Samo znam da sa njom nikad mira nemam.
A jos moram da idem iz stana na par sati. Kako da je ostavim samu...

Lepo kaze Ved. Eto, sad sam iz cista mira pocela da kijam kao luda.

Poslednja izmena:
Naravno, nije se setila. :(
U pitanju je rodjaka, cisto da se zna. I to veoma bliska.

A od jutros me probudilo kuce. Jutros mi uskocila u krevet i pocela da drhti kao luda. Ja pojacala grejanje, mislim hladno joj je. Nista. Ne smiruje se.
A vec deset dana joj dajem terapiju, mucim se da joj gurnem spric, ne da se, grize, svu me zivu pojede...
Nece ni lepim, nece ni na silu.
Ja je izvela napolje, ona samo odradila ono pod jedan, i uvatila sturu ka stanu.
A meni dusa spava. Stavim je da legne, ona nece, dahce, drhti, skriva se po sobi.... ispod kreveta.
Onda sam morala da ustanem konacno, kad sam videla da se ne smiruje, stavila sebi kafu, njoj dala da jede i evo je sada lezi na parketu umesto da legne na svoju prostirku il` na tepih il` ne znam ni ja na sta.
A vidim kroz prozor da je pocela i neka kisica da pada, ko zna, mozda je osetila promenu vremena.
Samo znam da sa njom nikad mira nemam.
A jos moram da idem iz stana na par sati. Kako da je ostavim samu...

Lepo kaze Ved. Eto, sad sam iz cista mira pocela da kijam kao luda.
Ti si dobra. Meni se jutros iskakao macor po glavi. Sad spava, a ja umirem

Back