електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
И да, компјутер ми је на самрти. Гаси се сам од себе, црко вентилатор на графичкој карти.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pre par meseci kupila u prodavnici `top-shop`-a dormeo kofer....prilikom kupovine trazili,i ja izdeklamovah adresu i telefon(navodno,samo tako vazi garancija na proizvod).samo ne znam ko im osmisli tako `prolivski` marketing i da dosadjuju ljudima.pa to je uzas.
pune mi postansko sanduce njihovim promo materijalom,salju sms poruke (obavezno po dve,jednu za drugom...u prvoj `uspesno ste se prijavili na nas servis`,a u drugoj ponuda nekakva)...uzgred,ja se uopste nisam prijavljivala na njihov servis.i na kraju ima kao posaljite STOPPORUKA na 1414 ako ne zelite obavestenja...ali to uopste ne funkcionise.
i treci `napad` zove me neko od njih,i opet nude nesto.
misim strasno,stvarno.
poruka za ljude iz top-shopa:
u zivotu nista vise necu kupiti kod vas,a i tuzicu vas za uznemiravanje!
ne bi smetali neki načini opštenja sa n jihovim ''call girls''na bilo koji drugi način
mislim da imam dobar sistem za njih i sve slicne njima...pre nego pocnu da drobe samo kazem hvala ne treba i ne zovite vise...pre neko dam zovu tako firma x i pita cura jel imate malo vremena da vam...ja ladno rekla nemam, prijatno i decitpre par meseci kupila u prodavnici `top-shop`-a dormeo kofer....prilikom kupovine trazili,i ja izdeklamovah adresu i telefon(navodno,samo tako vazi garancija na proizvod).samo ne znam ko im osmisli tako `prolivski` marketing i da dosadjuju ljudima.pa to je uzas.
pune mi postansko sanduce njihovim promo materijalom,salju sms poruke (obavezno po dve,jednu za drugom...u prvoj `uspesno ste se prijavili na nas servis`,a u drugoj ponuda nekakva)...uzgred,ja se uopste nisam prijavljivala na njihov servis.i na kraju ima kao posaljite STOPPORUKA na 1414 ako ne zelite obavestenja...ali to uopste ne funkcionise.
i treci `napad` zove me neko od njih,i opet nude nesto.
misim strasno,stvarno.
poruka za ljude iz top-shopa:
u zivotu nista vise necu kupiti kod vas,a i tuzicu vas za uznemiravanje!
A dobro ne bi smetali neki načini opštenja sa n jihovim ''call girls''![]()
Ћерка се јутрос вратила плачући - лопурде у препуном аутобусу су јој украли целу торбицу - лична, БусПлус, кључеви....Каже да ју је носила преко главе, мора да су цвикнули каишић у оној гужви.
И сад, чекаћемо пар дана ако неко нађе личну карту.
htela sam u profilu da kreiram album,ali mi ne uspeva.kada kliknem na odabrani prilog i klik na `upload`,automatski me izloguje sa krste,i obavesti me da se ponovo ulogujem...
ulogujem odmah i probam ponovo,ali isto-automatski me izloguje kad upoad neki prilog za album
Pa valjda ce neko naci licnu.
Nisu valjda takve bitange da to bace.
Mene su danas iznervirali topovi u Zemunu, taman sam upala u lepu dremku danas posle podne, kad me probudise... a mislila sam da ce pirotehnicari ``odmarati`` do veceras...