Sta vas je danas iznerviralo

pre par meseci kupila u prodavnici `top-shop`-a dormeo kofer....prilikom kupovine trazili,i ja izdeklamovah adresu i telefon(navodno,samo tako vazi garancija na proizvod).samo ne znam ko im osmisli tako `prolivski` marketing i da dosadjuju ljudima.pa to je uzas.
pune mi postansko sanduce njihovim promo materijalom,salju sms poruke (obavezno po dve,jednu za drugom...u prvoj `uspesno ste se prijavili na nas servis`,a u drugoj ponuda nekakva)...uzgred,ja se uopste nisam prijavljivala na njihov servis.i na kraju ima kao posaljite STOPPORUKA na 1414 ako ne zelite obavestenja...ali to uopste ne funkcionise.
i treci `napad` zove me neko od njih,i opet nude nesto.
misim strasno,stvarno.

poruka za ljude iz top-shopa:
u zivotu nista vise necu kupiti kod vas,a i tuzicu vas za uznemiravanje!

On: "Poslao sam n dokumenata na stampu!",
ja: "Niste. Poslali ste n-1!",
on: "Jesam!",
ja: "Niste."...

Uopste mi nije jasno - od veleuvazenosti i sporog govora - nece porasti kvalitet izrecenog. Da ne pricam koliko je blamazna ova njegova epizoda. Sva je prilika da je u pitanju serija, ali ja nisam "gledao" od pocetka...

pre par meseci kupila u prodavnici `top-shop`-a dormeo kofer....prilikom kupovine trazili,i ja izdeklamovah adresu i telefon(navodno,samo tako vazi garancija na proizvod).samo ne znam ko im osmisli tako `prolivski` marketing i da dosadjuju ljudima.pa to je uzas.
pune mi postansko sanduce njihovim promo materijalom,salju sms poruke (obavezno po dve,jednu za drugom...u prvoj `uspesno ste se prijavili na nas servis`,a u drugoj ponuda nekakva)...uzgred,ja se uopste nisam prijavljivala na njihov servis.i na kraju ima kao posaljite STOPPORUKA na 1414 ako ne zelite obavestenja...ali to uopste ne funkcionise.
misim strasno,stvarno.

Evo magičnih reči, kada takvi likovi prekardaše: Budete li me još jednom pozvali ili na bilo koji drugi način opštili sa mnom, pošto vam se najebeem mile majke, pozvaću sve novine i objaviti priču o vama, a onda ću obavestiti i policijske organe zbog uznemiravanja.

misim strasno,stvarno.

mislim da imam dobar sistem za njih i sve slicne njima...pre nego pocnu da drobe samo kazem hvala ne treba i ne zovite vise...pre neko dam zovu tako firma x i pita cura jel imate malo vremena da vam...ja ladno rekla nemam, prijatno i decitz:mrgreen:

Ћерка се јутрос вратила плачући - лопурде у препуном аутобусу су јој украли целу торбицу - лична, БусПлус, кључеви....Каже да ју је носила преко главе, мора да су цвикнули каишић у оној гужви.

И сад, чекаћемо пар дана ако неко нађе личну карту.

Ћерка се јутрос вратила плачући - лопурде у препуном аутобусу су јој украли целу торбицу - лична, БусПлус, кључеви....Каже да ју је носила преко главе, мора да су цвикнули каишић у оној гужви.

И сад, чекаћемо пар дана ако неко нађе личну карту.

Pa valjda ce neko naci licnu.
Nisu valjda takve bitange da to bace.

Mene su danas iznervirali topovi u Zemunu, taman sam upala u lepu dremku danas posle podne, kad me probudise... a mislila sam da ce pirotehnicari ``odmarati`` do veceras...

htela sam u profilu da kreiram album,ali mi ne uspeva.kada kliknem na odabrani prilog i klik na `upload`,automatski me izloguje sa krste,i obavesti me da se ponovo ulogujem...
ulogujem odmah i probam ponovo,ali isto-automatski me izloguje kad upoad neki prilog za album

htela sam u profilu da kreiram album,ali mi ne uspeva.kada kliknem na odabrani prilog i klik na `upload`,automatski me izloguje sa krste,i obavesti me da se ponovo ulogujem...
ulogujem odmah i probam ponovo,ali isto-automatski me izloguje kad upoad neki prilog za album

I kod mene isto.
U necem gresimo...
Ja sam htela i da napravim onu opciju ``sakrij`` tj. da napravim ``spojler``, ali ne ide mi nikako...

Pa valjda ce neko naci licnu.
Nisu valjda takve bitange da to bace.

Mene su danas iznervirali topovi u Zemunu, taman sam upala u lepu dremku danas posle podne, kad me probudise... a mislila sam da ce pirotehnicari ``odmarati`` do veceras...

Наравно да јесу, сад мора да је огласи неважећом и све што даље спада.

Poslednja izmena od moderatora:
Au, bas mi je zao... :(
A mislila sam da ce vam se neko javiti da je nasao l.k.

Opet me danas probudio iz popodnevne dremke neki teski artiljerac... i naravno sad me glava boli.
Dok ne prodje ovo ludilo sa raketama, petardama, lakim i teskim naoruzanjem, nema mi spavanja.

Back