- Poruka
- 6.538
Daleko od toga da sam ljubitelj Dragice Nikolić, ali Blicu treba verovati ni manje ni više nego svakom Nemcu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki ljudi, zene zaista nemaju ni k od kulture.
Nije trebala ona da sedne, vec samo dete ili da ga stavi u krilo, ako joj je bilo lose.
Opet su pocele ogromne guzve, a taman je lepo bilo, nije me niko dodirivao, duvao mi u lice, bljak... oslanjao se na mene... koliko mi se sve smucilo u vezi sa prevozom, pa jos kontrolori kad krenu kroz onu guzvu da se guraju...
I nervira me to sto imaju razlicite arsine. Nekog ili neku odmah izbace na sledecoj stanici, a nekog ``puste``...
Dokle bre vise tako. Svi smo isti u autobusu.
Neka lepo ukinu taj jehbeni Bus plus i neka puste narod da se besplatno vozi. Jeste da bi bile ocajne guzve, ali ni ovo se vise ne moze tolerisati.
I naravno da opet rade neku opstrukciju, trenutno stanje u drustvu se najbolje moze videti eto bas u prevozu.
Da, baš smo generalno jako napeti p rimitivni, juče sam prisustvovao svađi u busu neka žena je drugu udarila slučajno laktom i oko toga je nastala čitava tarapana treć i svetski rat stvarno nam fali samokontrola...
- - - - - - - - - -
Da, kontrolori nemaju iste kriterijume i ponavlja se ona boljka kontrolora iz devedesetih, čim vide ''neurozne mladiće'' oni ih zaobilaze a iskaljuju moć na slabijim jedinkama
Ma vise mi je muka od svega. Treba da izigravas psihicki obolelu osobu, da kontrolora gledas ``belo``, ili da nadignes dreku na citav sistem... ili da ga udaris, gurnes...
Ja razumem da neko nema da plati kartu, pa zato i apelujem da gradski prevoz bude besplatan za sve, ili kao na Zapadu, da ko udje u prevoz ostavi onoliko koliko moze i hoce u narociti aparat... Ali, to nece moci u ovoj zemlji jos decenijama da se dogodi... ponekad se zapitam kako uopste funkcionise ova drzava... kako smo uspeli da izgradimo zgrade, donesemo neke zakone, lecimo ljude, obradjujemo zemlju...
Poklali bi se (da smeju to da rade), samo da sednu...
Gde to ima na zapadu?
Купила сам фаличан примерак едиције "Благо земље".
Фале 4 налепнице за кутијице са минералима, уместо 20 добила сам 16 и тачно се види да је остатак отцепљен.![]()
Pa imala sam prilike da ponekad koristim javni prevoz u drzavi Vasington, na krajnjem severozapadu Amerike. Tada, od 2004. do 2008. je tako bilo...
Sada ne znam kakav im je javni prevoz, tada je tako bilo, vise nisam tamo...
Elektriko, pa vrati to odmah sutra... pogotovo ako je bio skriveni nedostatak, koji nisi mogla odmah da vidis.
Ljudi, borite se za svoja potrosacka prava.
Купила сам фаличан примерак едиције "Благо земље".
Фале 4 налепнице за кутијице са минералима, уместо 20 добила сам 16 и тачно се види да је остатак отцепљен.![]()
Ako te samo to nervira - živećeš duže od Krkobabića ....![]()
Hm, pa evo nadjoh bas o Sietlu, znaci to je postojalo od 73' do prosle godine, i sad je ukinuto posto nema vise para. A i postojalo je samo u centru grada, znaci nije prevoz bio svuda besplatan, vec samo u centru da bi se podsticala privreda (turizam, restorani prodavnice i sl). tako nesto sam videla i u Hjustonu u centru grada ima nekoliko linija besplatnih, ali daleko je to ot besplatnog prevozaKao kad bi mi imali besplatne autobuse u krugu dvojke npr (to kas Srbija bude imala para kao Washington ili Texas).
Evo link za Sietl: http://seattletimes.com/html/localnews/2019150572_ridefree14m.html
Видим на сајту Лимундо фотељу каква ми баш треба али је продавац из Новог Сада.
Ово је већ друга одлична фотеља коју пропуштам јер је продавац из другог града.
Brza posta?
Moram nekako da iskuliram chekanje jednog ishoda![]()