krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/novi-sad/brutalni-incident-sokirao-novi-sad_421905.html
Danas Novi Sad, sutra ko zna koji grad. Užas...
Danas Novi Sad, sutra ko zna koji grad. Užas...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel su onog klinca na jugu negde tukli samo zato što mu je neko zalepio ''udari me na leđa'', to je bilo i u moje vreme ništa čudno ali tako brutalno...Krotkog li naroda, sve neki strani elementi upadaju i tuku nam decu strašno...http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/novi-sad/brutalni-incident-sokirao-novi-sad_421905.html
Danas Novi Sad, sutra ko zna koji grad. Užas...![]()
Opste favorizovanje dece nebitno cije iznad Coveka.Slab je izraz da mi se povraca od toga.
Ne pazi nebitno je sto ce mi 90% biti ustanovljena dijagnoza mnogo mnogo laksa od sadasnje koja je epilepsija parcijalna,bitne su pelene,bitne su slike na fb,bitne su persone sa postporodjajnom i babe u klimaksu,ovo nema nikakve veze sto cu ziveti mozda bolje puno posle oko 17godina.....Znaci gade mi se ljudski nagoni gadi mi se nagon za produzenjem vrste sve mi se gadi,ma gaditi je blaga rec!
Pa recimo kako bi ti reagovala da svaki jbni bogovetni dan slusas kako je ovaj prdnuo,koliko je onaj stavio slika na fb deteta,koliko je koje dete spavalo,koje je imalo proliv,koje nije i tako dalje i duze,to su sve slucajevi iz moje okoline hvala bogu preko fona samo to slusam posto sam BANOVALA tako nesto u svojoj kuci,mislim na pojave istih,dok ti recimo resavas jednu mnogo bitnu stvar za sebe sto je retkima uspelo i to eto nije bitno,bitne su usrane pelene i svako ko se ponasa kao rasplodna krava a dok mi koji teramo svoje i naravno se tako ne ponasamo ispadnemo na kraju rogati.Nisam ja ljubomorna ali aman nece leciti svoje postporodjajne depresije na meni majke im ga spalim retardirane!
Ako se ne varam tema je Šta vas je danas iznerviralo,to je bio moj utisak.Niti sam davila o ovome što si napisala niti mi je to namera.To što imam dete je moj izbor i to je to.Nikog ne podcenjujem,ne vređam ako ima suprotno mišljenje od mene.Jednostavno smučilo mi se besplatno školstvo i iznela sam svoj utisak.
Izvini,nije mi bila namera da iznerviram tebe ili bilo koga drugog svojim postom.
Pregrubi su ti izrazi, verovatno kao posledica nekih, trenutno ličnih nesigurnosti...
Ja sam takođe, protiv tih fejsbuk sranjja, postavljanja fotografija svaki momenat itd, ali to sam jako lako rešio. Nemam fejsbuk profil, niti me interesuje šta tamo neki likovi serendaju i lupetaju. To je njihova lična stvar, koju, doduše, oni usled vremena u kome žive, i u kome sve postaje javno, te privatnost, gotovo i ne postoji i nikog to ne treba posebno da pogađa. Jednostavno, isključi jebbeni fejsbuk i probaj da unaprediš svoj život. Čitaj knjige, šetaj, pogledaj neki dobar film i nećeš misliti o stvarima koje nemaju veze s tobom...
Nisam ja nesigurna to nije u pitanju,u pitanju je podcenjivanje krupnih stvari kao sto je eto moguca promena dijagnoze na jako slabu da ne ureknem,vec sam pisala citaj,posle toliko godina,i favorizovanje dece nad celom tom pricom.To me je jako iznerviralo.Sto se tice fejsa koristim ga i nemam problem sa time,jednostavno blokiram ljude koji se tako ponasaju.Stvar je u tome da ja zivotarim ali stalno se provlace gore navedene pojave i smucilo mi se to vise.Eto to me je bas iznerviralo.Pregrubi su ti izrazi, verovatno kao posledica nekih, trenutno ličnih nesigurnosti...
Ja sam takođe, protiv tih fejsbuk sranjja, postavljanja fotografija svaki momenat itd, ali to sam jako lako rešio. Nemam fejsbuk profil, niti me interesuje šta tamo neki likovi serendaju i lupetaju. To je njihova lična stvar, koju, doduše, oni usled vremena u kome žive, i u kome sve postaje javno, te privatnost, gotovo i ne postoji i nikog to ne treba posebno da pogađa. Jednostavno, isključi jebbeni fejsbuk i probaj da unaprediš svoj život. Čitaj knjige, šetaj, pogledaj neki dobar film i nećeš misliti o stvarima koje nemaju veze s tobom...
Moj veliki bes nema veze sa tobom.Ako se ne varam tema je Šta vas je danas iznerviralo,to je bio moj utisak.Niti sam davila o ovome što si napisala niti mi je to namera.To što imam dete je moj izbor i to je to.Nikog ne podcenjujem,ne vređam ako ima suprotno mišljenje od mene.Jednostavno smučilo mi se besplatno školstvo i iznela sam svoj utisak.
Izvini,nije mi bila namera da iznerviram tebe ili bilo koga drugog svojim postom.
Фејсбук је за тинејџерске успаљенице и успаљенике. Одрасли који имају профил су или неиживљени у младости или "attention whores".
Ne pazi nebitno je sto ce mi 90% biti ustanovljena dijagnoza mnogo mnogo laksa od sadasnje koja je epilepsija parcijalna,bitne su pelene,bitne su slike na fb,bitne su persone sa postporodjajnom i babe u klimaksu,ovo nema nikakve veze sto cu ziveti mozda bolje puno posle oko 17godina.....Znaci gade mi se ljudski nagoni gadi mi se nagon za produzenjem vrste sve mi se gadi,ma gaditi je blaga rec!