Sta vas je danas iznerviralo

Није сада да их браним, али јеси ли скоро подигао торбу једног првака?

Ја јесам прошле године и нисам могла да верујем колико је тешка.

Ми смо носили по једну књигу из предмета које имамо тог дана и по највише две свеске (домаћи и школска).

Сада носе све то из свих предмета које имају и плус некакве радне свеске за сваки предмет (некада и по две).

Као да учитељице нису чуле за распоред часова, него носе све што је купљено за почетак школске године.

Што је много, много је.

Моје дете још не иде у школу, али нека јој је Бог у помоћи.

Nisam imao prilike.

Znam da sam ja u prvom razredu nosio bukvar sa tvrdim koricama, ostale knjige za taj dan, sveske, pribor...

A inace, ima dece koja i danas idu normalno pesaka i nose torbe, cak iako zive malo dalje, tako da ne vidim kako njima nije problem.

Da, primarno, a razlog tome je to debilno nastojanje da se na svaki nacin ugodi svojim ljubimcima. Jedini efekat je ustvari da ih tako ucis da u zivotu uvek idu linijom manjeg otpora.

Ovde nema nekih opasnih tacaka i u moje vreme smo svi dolazili pesice, eventualno neko nekad kolima, ali samo ako je usput. Danas je to pod "obavezno".

Која је школа у питању? Мора да је од они "елитних" у које се долази и из удаљених општина.

У нашу основну нико живи није довожен колима, сви станују у кругу од пола километра.

Poslednja izmena od moderatora:
Која је школа у питању? Мора да је од они "елитних" у које се долази и из удаљених општина.

У нашу основну нико живи није довожен колима, сви станују у кругу од пола километра.

Obicna osnovna skola. Ljudi nisu elita ali sam primetio zadnjih godina da svi imaju veoma visoko misljenje o sebi, sto je takodje tezak idiotizam. Valjda je taj traumaticni prelazak iz socijalizma (kad su svi bili jednaki) u kapitalizam uzrokovao da prosecan covek o sebi misli da je bolji od drugih i da su on i njegova porodica zasluzili poseban tretman. A kako u kapitalizmu cilj opravdava sredstvo, blokada jedne ulice je iz ugla takvih stvorova potpuno normalan cin.

Obicna osnovna skola. Ljudi nisu elita ali sam primetio zadnjih godina da svi imaju veoma visoko misljenje o sebi, sto je takodje tezak idiotizam. Valjda je taj traumaticni prelazak iz socijalizma (kad su svi bili jednaki) u kapitalizam uzrokovao da prosecan covek o sebi misli da je bolji od drugih i da su on i njegova porodica zasluzili poseban tretman. A kako u kapitalizmu cilj opravdava sredstvo, blokada jedne ulice je iz ugla takvih stvorova potpuno normalan cin.

Што је неко охолији и бахатији то са више уверења можеш рећи да је шупаљ к'о нос и да лимузином покрива неке друге недостатке - незавршену школу, телесну ружноћу, досадан брак.

Деца заправо уопште не желе такву врсту услуге - они желе да се враћају кући у друштву, пешке.

Деца заправо уопште не желе такву врсту услуге - они желе да се враћају кући у друштву, пешке.

Зависи шта им наметнеш као жељени модел. Ако им наметнеш да је много добро да их возају колима док се остали смртници возе градским или иду пешке, и деца ће тако резоновати.

Зависи шта им наметнеш као жељени модел. Ако им наметнеш да је много добро да их возају колима док се остали смртници возе градским или иду пешке, и деца ће тако резоновати.

Све зависи ко је у већини. Ако већина иде пешке, дете које је вожено испада смешно.

Ја ћу своје дете учити да се сналази од самог старта. Носиће само опрему за физичко и свеске из неких предмета, док ће се кнјигом служити заједно са другаром из клупе, ха,ха
Koliko čujem dosta knjiga se sada dobija besplatno od države slično kao u Americi i Nemačkoj...Sada da smo normalno društvo pa da svako dete ima svoj ormarić tako da i ne mora mnogo toga da nosi u školu ali...

ma tako je danima, uvek u isto vreme valjda je baba chuva a i roditelji se pojave...pbogu postoji park igralishte za decu, niko da izvede dete nego je izvedu na terasu:eek:

Iznad mog stana, svako veče u između 22-23h počinje škripanje parketa, udarci u pod, lomljenje nečega i razni drugi zvukovi. Sve to traje dobrih 2 sata. Znam da seks nije jer bi se i Roko Sifredi iscrpeo od tog tempa, ali ne mogu da provalim šta se događa. Međutim, navikao sam i ne smeta mi.

Iznad mog stana, svako veče u između 22-23h počinje škripanje parketa, udarci u pod, lomljenje nečega i razni drugi zvukovi. Sve to traje dobrih 2 sata. Znam da seks nije jer bi se i Roko Sifredi iscrpeo od tog tempa, ali ne mogu da provalim šta se događa. Međutim, navikao sam i ne smeta mi.

Развлаче људи кревет за спавање :zcepanje:

Back