Sta vas je danas iznerviralo

Ћерка и њене идеје о облачењу.

Пита ме шта мислим о одевној комбинацији коју је смислила и онда ме не послуша него оде у град као луда наста.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Извини што се смејем,нисам могла да одолим!

Пита ме шта мислим о одевној комбинацији коју је смислила и онда ме не послуша него оде у град као луда наста.

o daaa :aha:
kad se setim te faze :sad2:
moja nikad nije izlazila kao luda nasta, ali me redovno pitala za msiljenje oko krupnijih kupovina - maturska haljina, kaput, zimska jakna..prvo me terala da idemo zajedno, i obavezno bi se posvadjale i vratile neobavljene kupovine..
a onda bi ona otisla sutradan i kupila to sto sam joj sugerisala :roll:
onda sam ja odbila vremenom da idem, a ona me uznemiravala mms-om :lol: ``kazi, kazi jel ovu ili ovu``
sad je sve ok..
najteze je dok ne prodje pubertet..posle je sve pesma..

taj rad,.. udas je i onda nekog drugog masira :hahaha:

Nisam neki poznavalac modnih prilika, štaviše gnušam se svega toga oko mode i sličnih pojava, jer je moj stav da sve te stvari i razmišljanje o njima, još više dehumanizuju čoveka, ali današnja omladina, i ne samo omladina, mi liči na klonove iz neke fabrike za serijsku proizvodnju. Svi su isti. Kad idem gradom, osećam se kao u nekom naučnofantastičnom filmu, a još kad na sve to dodamo i majice sa motivima zastava nekih, ne baš najhumanijih zemalja, mom iščuđavanju kraja.

Kad pomenu oblačenje...
Sinoć, vraćajući se iz grada oko 22h, sretoh dve devojke, 16-17 godina, u šortsevima, gore izviđačke uniforme sa sve maramama (ko ne zna, to su dugi rukavi, zakopčane do grla), minđuše do pupka, kompletno nafrakane, odoše prema gradu...:zcepanje:

Back