krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Majstor došao danas oko 10 da mi popravi mašinu za veš. Nije je ni popravio, ali je sedeo do pola dva...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uvalili mi dodatni posao danas ... opet imam cackalice u ocima![]()
Majstor došao danas oko 10 da mi popravi mašinu za veš. Nije je ni popravio, ali je sedeo do pola dva...![]()
Oce, oce nego shta cesto?
on nece da ide![]()
Majstor došao danas oko 10 da mi popravi mašinu za veš. Nije je ni popravio, ali je sedeo do pola dva...![]()
pa kad si dozvolila...uvalili mi dodatni posao danas ... opet imam cackalice u ocima![]()
Ћерка и њене идеје о облачењу.
Пита ме шта мислим о одевној комбинацији коју је смислила и онда ме не послуша него оде у град као луда наста.
Пита ме шта мислим о одевној комбинацији коју је смислила и онда ме не послуша него оде у град као луда наста.
najteze je dok ne prodje pubertet..posle je sve pesma..
taj rad,.. udas je i onda nekog drugog masira![]()
taj rad,.. udas je i onda nekog drugog masira![]()
Извини што се смејем,нисам могла да одолим!
Ћути, сад је у фази јапанских готичара.![]()
Je li popio koju?
Ma jok. Najsmešnije je što je uz kolače tražio šolju mleka.![]()
Taj tvoj je bio dobar. Jednom je kod mene dolazio majstor da udari pločice u kupatilu. Ja da ispadnem domaćin, donesem mu litar rakije! Dva dana je radio 40 pločica i oba dana je toliko bio pijan da je jedva izlazio iz stana.